Monday, October 29, 2012

Tetiba tertengok VIEWs dari Mr.Nuff





Salu ai bukak Nuffnang, ai tengok $$$ je... HAHA ~ Sekali sekala tertengok gak keywords... Dan yang paling jarang tengok adalah views! Lately ni, lepas baca entry Zana pasal views, baru lah tergerak hati nak tengok.... Ada guna rupanya... HAHA 


Ada button today, this week, last week, last month.. Haaa. gilakk ai tak pernah amik tahu.. HAHA ~ Ai pun start lah usha usha.... Ramai jugak yang datang jenguk blog ai yang tak seberapa ni.. Perasaan! Sekarang dah pandai sikit tengok views, tengok waktu bila ramai orang, tengok hari ape yang ramai...... Sekali ai baru tahu, kalau blog yang mempunyai lebih 350UV, eh maintain sehari 350UV boleh dapat iklan dan buat duitttt.. Ayuh buat! Mari mari kita menambah pendapatannnnnn melalui internet... ewahhhhhh ~  Itu ai cerita next entry ya?


Ai catitkan disini untuk tatapan ai sendiri. Maybe next next time boleh guna pakai untuk mintak iklan lain pulakk.. heeeee ~ Tapi ai tahu, uols nye view lagi manyakkkk kannn.... Ai ni blog kecik cinonet aje    ;p


*Bulan September*   UV hanya 8431 aje.......





  *Yang ini separuh bulan Oktober.... Belum full lagi, ai dah sibuk sibuk nak print screen.. HAHA*



Actually nak hantar gambar ni untuk dapatkan script banner iklan. Harap harap lepas.. Ngeh ngeh ngehhhh. Nampak tak mana yang kurang tu? Weekend lorrr .. Aiyooo ! Memang tak boleh buat apa lahhhh. Weekend memang ai kureng aktiviti memBlog ni pun.. Sibuk duk jadik Isteri Mitahli jekkkk   ;p



p/s: Untuk renungan ai je ni.. Macam mana nak kasi up lagi trafik blog ni? Kasi up lah entry yang best besttt maaa.... Itu pun nak diajar! HAHAHA  *sendiri tanya sendiri jawabb... baekkkk*






Dapatkan PERFUMES yang pelbagai bau, rupa, yang pasti MURAHHH !
Jangan malu meow meow nak KLIK iklan kat bawah ni yerrrr  . . . . .









Yang kalau boleh nak UV cecah seribu bolehhh? verangan tak salah!  ;p
signature ms eida

7 comments:

  1. wah.. isteri mithali gitu... good

    eida, apa UV... unique view ke... suka la.. share la lagi, share la lagi.. byk info eka dpt.tp tak juga bt...hehehe

    ReplyDelete
  2. wahhhh meriahnyer...nory punyer baru seratus lebih je sehari, tu pon kena pantau, kalau lepas pndang je, view bawah 100 je...sedih kan...BE pon tak pernah dpt...hukhuk

    ReplyDelete
  3. Wah, banyaknya UV dia. Mieya nak maintain sehari 150 pon payah.

    ReplyDelete
  4. BANYAK TU UV INSYAALLAH LEPAS.....

    ReplyDelete
  5. banyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkknya!!!!

    sape kata blog eida cinonet?? glamour apa blog eida ni!!

    keep blogging my dear!!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page