Thursday, October 11, 2012

Terbeliak mata tengok baju baju kat SINI wehhh !!





(sticky post 'til 11hb October 2012)
::scroll down for new entry::




Haishhh.. petang petang gini mood kerja ntah kemana..OFF ! Tapi... tapi.... Mood shopping ON!  HEHE ~ Tergodek godek kat mukabuku tadi..... Terjumpa satu mukabuku yang menjual baju baju wanita . Eh? Wanita? Tak nak ah ! Baju baju TREND MASA KINI.... Haaaa... baru betul ~ cewahhh !  Hidup kene berfesyen. Nanti suami muak tengok, balik balik itu je yang dipakai... HAHA    Vongoks nye statement    ;p





*Trendy Casual Jacket*

Sekarang memang trend pakai Jacket macam ni kan? Ke hulu ke hilir ai nampak budak remaja pakaiii.. Sweet pulakkk ~ Senang lahh, bila pakai tops yang tak de lengan tu, pakaikan dengan Casual Jacket ni.. Cantik sangattttt ! Ada colour Mustard lahhh.. Ehem~ ehem 





  
*Exclusive Chiffon Maxi*

Ohoiiii~ Ini menarikk.. Sekali imbas ai tengok tadi, macam Dress ala ala kat P**L**k tu kannn ?? Harga? Taklah semahal si Pop tu... hehe~ Mampu milik ! Ouhhh ai likeeeeeeeeeeeeeeeee ~ Ada colour pink yaww! Ai memang perasan, De'Ara Butik memang suka jual colour blocking kan...... Trend sekarang letewww  ;p





 
    *Korea High End Blazer*                                   *Simple Pleated Jacket*

Ini pun ai suka bangattt ! Blazer.... Nampak santai je Blazer ni! Dulu, asal nama blazer je, pakai time office je kan? Sekarang, pakai blazer masuk wayang.... Tak yah bawak sweater dahh.. How COOL ya ! Style mylo lahhhh   ;p  Nak nak merahh... Mak aii.. Sebatu orang dah nampak ai ! Sukanya warna terang terang ni ! 




 
*Cardigan + Long Dress*

Haaaa.. ini sesuai dengan kita.. Muslimahhh... Muslimah pun boleh berfesyen. Asal kene dengan gayanyer.. YE! Long Cardigan..... Sangat menjaga aurat............... Colour? Memang menarik hati. Ai ada sebiji ini warna Biru Subaru tu... Perghhhhh ~ Terbaik! 




*Palazzo*

*Palazzo Leopard*

Ini pun Trend sekarang.. Palazo.... Tapi Leopard? Memang style! Berani ke pakai? Ada orang berani boleh lah... Ai ada Dress Leopard, sampai sekarang tak berani pakai. Pakai kat rumah aje.....HEHE .. Tapi bila usha lama lama, style gak kan corak Leopard ni ! Hmmmm...........






JIWA kacau! Tak tahu nak pilih YANG mana !
Semua LAWA ! 
NAK semua ! NAK SEMUA !!!!
(sabar sabar)



SALE ! SALE ! SALE !



Dalam dalam jiwa tengah kacau tak tahu nak pilih yang mana... Sekali ada PROMOTION lahhhh .. Ouh Ai like PROMO !!  ~ Sapa nak beli ? Jom pakat pakat ! Heeeee~ 






Info for uols, 


Blog : de'ara boutique (klik sini)







Yang balik ni nak kenyit kenyit mata dengan hubby lah.... nak beli !  ;p
signature ms eida

15 comments:

  1. Adehhhh..xleh nengok bende2mcm nie..ade yg terjebak satgie..hahahaha

    ReplyDelete
  2. wohoooiiii...cantiknye palazzo tu kak..
    pe lg..beli la...hihi

    ReplyDelete
  3. adoii allergic lah tgk sale cmni...rmbang mate dibuatnya..

    ReplyDelete
  4. akk sejak da terjebak ngan biz on9 da jarang dpt shopping on9...huhu...

    ReplyDelete
  5. ohoiiii cantiknya... bekenan eka tgk

    dulu masa keje swasta dulu eka rajin sgt beli blazer.tp sejak dah main cikgu cikgi ni, dah stop dah... asyik dok baju kurung je.waktu bila nya nak blazer kan.heheh

    si cardigan tu cantik

    ReplyDelete
  6. rara pon rasa terhujaaa neh.hehehe

    ReplyDelete
  7. saya nak jugak..cardigan mustard tu..hehe

    ReplyDelete
  8. Simple pleated jacket tu berapa harga? Sik mau~! ;)

    ReplyDelete
  9. untung badan kecik2 boleh pilih je kat on9 butik...hishhh kene kurus ni...hehe

    ReplyDelete
  10. salam..

    buatlah pilihan mengikut kesukaan suami, insyallah suami pasti senyum ;)

    ReplyDelete
  11. Aduh tgk ni tringin nak slim melim.. :)

    ReplyDelete
  12. cantiknya yg purple pink tu..

    ReplyDelete
  13. cantiknya blazer *Simple Pleated Jacket* tuuuuuuuuuuu! :)

    ReplyDelete
  14. comellah blog ni!
    bagi yg minat seni
    jemput singgah blog sy
    akiwaart.blogspot.com
    thanks ^_^

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page