Wednesday, October 17, 2012

Shawl yang CANTIK GILAKKKK wehhh !






(sticky post 'til 17hb October 2012)
::scroll down for new entry::




Dulu ai pergi office pakai tudung ala ala ariani tu.. NOW dah buhsan ! Ai pakai shawls pulak. Ini tak bohhsannnnn .. Sebabnya shawls banyak warna... Banyak corak.... OOOohhh ai like ! Dan kadang kadang malas, TERbangun lambat pergi kerja, pakai je shawls.. Tak yah gosok ! Tak nampak pun kedut kedut tu... ;p   (kantoi!!!) 


Sekali lagi, De'Ara BUTIK ada shawl shawl yang lawa gilakkkk... Yang memenuhi citarasa ai.. Yang mampu dibeli jugakk.. Mahal mahal tak mampu eden !  Ada dua jenis Shawls yang LAWA ! Nama pun sedap.. Eh? Ada kene mengena ke? hihi ~ Model pun CUN ! Eh eh  lagi.... lallalalallalaaaaaa



SHAWL AATHIRAH  --- nama diberi 


  

           

       

                                          


Berminat? Jangan tanya ai.... Tanya kat de'ara boutique (klik) tau ! tau !




***********************************************************




SHAWL QISYA  --- nama diberi 



  

                


Ini ai suka...... Ada munga munga.. Pakai dengan baju plain sangat ohsem tau ! Apa lagi? Laju laju tanya dekat owner dia, tanya kat blog pun ok je..... Ini belog shawls yang cantikk gilakk ni !  De'Ara Boutique (klik) dan boleh tengok lebih banyak shawls or tudung tudung lain dekat Facebook De'Ara Butik (klik)











Yang sukanya pakai shawls then letak bunga sekuntum atas bahu ! HEHE ~
signature ms eida

4 comments:

  1. promote npk..bila nk buat bsnes sndiri plak?

    ReplyDelete
  2. Mak aihh cntik2 wrna dia.. Tp Ros ni xsesuai lor, anak tarik abis la tudung tu..hahahah

    ReplyDelete
  3. zana pakai shawl nmpk muka jadi lagi booooolat.. hahaha...

    tp zana suka tgk eida pakai shawl, nmpk kemas jer.. buat tutorial pakai shawl plz.. hehehe

    ReplyDelete
  4. kite sama mcm zana..pakai shawl muke nmpk bulat gile..;)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page