Wednesday, October 10, 2012

SAYS dah RM49.80 !!





Pernah ai ajak uols buat duit online dengan SAYS kan ? kan? TAK PERNAH ?? Alaaaa... Enrty INI ~ Haaa.. Tengok, ai ada ajak tau..Ai tak kan makan sorang sorang punyer ! hihi ~  Uols yang tak nak buat.. Simple easy measy je... Jangan malas kalau nak tetiba ada duit poket tambahan.... HEHE ~


Ramai ingat SAYS tak boleh bagi duit dengan tetiba kan? Contoh ada depan mata.. Depan mata ai lagi...  18September2012 ai mula daftar dengan SAYS.com . . Hari ni dah 10Oktober2012.. Dah berapa hari ?? Sudah 21hari.... Ai dah ada RM49.80 dalam akaun SAYS.com ai............ Sapa nak bagi kann? Haaa.. Nampak tak senang je nak buat duit ??? Satu je. KENE RAJIN!  Maybe ai punya sikit je ni. Orang lain punya , dalam 21hari dah ratusan !!! Sebab apa? Diaorang rajin.............. Ai rajin sikit , tu yang dapat sikit tu...  ;p   Rajin banyak dapat banyak....   ;p


*Ai tak tipu ye!*



Ok sabar sabar.. Ade yang dah mula cakap dalam hati.. Macam mana nak dapat duit dengan SAYS.com ni kan?? Senang acah makenon je! DAFTAR SINI......  Dah daftar? Ikut tutorial ai DI SINI... Ok ok. Malas nak klik tutorial tu? Actually, ai pernah buat tutorial untuk mendaftar SAYS.com ni....... Tapi tak pe, sekali lagi, ai ajar uols dalam entry ni.....  (ala, senang je! ai copy paste entry dulu je.. HEHE)




*****************************************************************




Akan keluar page serupa ini. So, Create My Account yer ~ Isi semua tu tawww 



Ai dah siap ISI . Then klik create my account tu................ 



Pastu, uols kene Activekan link yang akan diberi melalui email yang telah uols daftar tu
 bila uols dah create account tu.. 
Klik link tu untuk aktifkan acc Says.com uolsss ~



DAH SIAP ! Then uols Update Profile. Jangan tak update.. 
Kang tak bernama uols punya acc pulakkk.. HEHE~



Simple aje.. Kannn ?? Isi nama penuh, email, tarikh lahir, gender itu ini. 
Masuk pulak gambar paling comel ! HAHA ~
SIAP !



Dah siap daftar tapi macam mana nak dapat $$$ ?? Sentiasa lah iklankan iklan yang ada kat dashboard uols.... Boleh iklan di facebook, blog, twitter.... Haiiii, seronok taww!!!

2 hari dah RM6, fuyooo.... Semangat ai nak berbroadcast!



Ouh lupa nak cakap, bila mendaftar je, uols automatik akan dapat RM5.00... HEHE ~ Ape tunggu lagi beb?? Jom daftar Says ! Klik SINI ~   Then ikut semua tuto yang ai buat tu.. Khas untuk uolsss... HEHE~




p/s : kalau uols tak paham, jgn malu tanya ai tauu.. ai akan jawab mana yang ai tahu~
p/s/s : next entry ai ajar macam mana nak iklankan iklan yang ada dalam SAYS.com tu ye??








Yang sedia menjawab segala pertanyaan,
signature ms eida

9 comments:

  1. byknya eida.eka tak buka2 dah pun

    ReplyDelete
  2. wah, banyakkkkkkknya.. nak gie daftar la.. hehehehe...

    open table plz... hahahaha

    ReplyDelete
  3. tiba2 rase bersemangat nk try...sblum ni hubby dh try, tp x masyuk sgt...mgkin slh teknik kot..ke eida ade tips2 berguba utk dikongsikan...hehehe...meh ajar sikit..

    ReplyDelete
  4. Bestnyer dah banyak dah eida dapat...ish kena belajar ngan mizz war nie...hehehe

    ReplyDelete
  5. wow bestnyer..
    i punye xabes2 lagik dgn rm5 nyer..huhuhu
    ad x tips yg bole naik kn earning SAYS nie..share bley..huhuhu

    ReplyDelete
  6. lately ni kak fieda punya says slow sikit..kalau dulu laju jer earning gerak..

    ReplyDelete
  7. banyaknya eida....
    juling mata akak jap.. akak mata duitan ni.. nak join jugaklah hihihihihi....

    ReplyDelete
  8. wow.. hehehe sy mula2 join , 1 hari dah dapar rm30lebih x silap.. mula2 join mmg excited. tapi skrg kurang dah... n sy dah pernah cashout. Duit dah habis sy telan.. kih3.

    btw sy follow sini :)

    ReplyDelete
  9. eida macama maner yer nak share iklan says nie kt fb yer..Sal kompius ler..kat blog tak boleh ker?

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page