Monday, October 1, 2012

Penangan ALL ABOUT EVE !





Sabtu lepas, sebelum pergi Pasar Sri Kembangan nak memborong segala barang basah, ai singgah rumah AnnaArjuna... Mulanya nak ajak sekali die memborong, tapi stok barang dia banyak lagi.. Ai singgah rumah dia sebab dia dah janji nak bawak pergi Kedai CD bapakkkkk murahhh ... We all memang kaki movie, wayang dah lama tak pergi.. Tapi CD tetap beli........... Beli yang original kau! RM30 dan keatas........ Sebabnya nak gambar yang memuaskan hati.. Selalu we all beli yg cetak rompak, mesti gambar tak lawa ! Rugi duit walau RM10 pun ~ Baik beli original................... Itulah kata hati...


Tapi, Anna cakap, ada Kedai CD gambar bapakk cantik ! Murah ! Ai like... We all pun pergi lah.... Dalam pukul 12am kot? Kan Anna? Pilih punya pilih, we all beli 5cerita. 1CD=RM8. Ai ada beli cerita korea, itu je dah 3CD.So total RM48 sebabnya, BUY 5 FREE 1... Heeee ~ Suka tak uols? Ai suka! Suka. Suka sangattt !


*Dalam beberapa minit, habis sekeping RM50* Huuuu~

2CD ai, 3CD hubby.. Tak aci! HAHA



Tapi sebenarnya ai nak cerita pasal CD Korea yang ai beli tuh~  Dulu masa zaman ai remaja (sekarang dah dewasa... hihi) memang ai gila tengok Drama Korea. Salah satu nye All About Eve ni lah.... Suka sangat cerita ni.... Ai terus beli........... Rindu dengan Shan Mei.. Shomel nyer dia ! Rindu dengan boifren ai.. Senior Yee.... Hensemnye kau !!! Petang ahad, ai start tengok................ Eh? Uols pernah tengok Drama Korea takk? Tau kan episod diaorang banyakkkk.. Dekat 20 kan.......... Dalam 1jam setiap episod.. huhu ~


*All About Eve*



Dari pukul 5.20pm ai tengok.. Mula mula ai baring sebelah hubby. Hubby tengah tido... Pastu bila hubby bangun, dengan dia dia sekali tengokkk... HEHE ~ Best kan? Hubby tak sabar tahu ending.. Ai taknak bagitahu... Uwekkk ! Sila tengok sampai habis ye......  Habis CD yang pertama dalam pukul 11pm... Then sambung CD kedua... Sebab masa ni episod tengah BEST ! Habis CD kedua pukul 4am.. Repeat taip - 4 AM !!!  Episod semakin BEST , ai dgn hubby serba salah nak sambung tengok CD ketiga or not? Sebabnya ESOK kan hari ISNIN.. Kerja maaaaa.................................  OK we all decide sambung lain kali lah.. Jom tido... Kul 6am nak bangun........................ kan.... 


Bangun lah sangat kannn ??? Laki bini terlajak tido sampai pukul 10AM !!! HAHAHA ~ EL lah jawabnyer... hikhikhikhik... (sib baik bulan merah)  ;p  So, hari ni sebenarnya, we all EL (Emergency Leave).. Sebab? Terlajak tido.. Sebab? Tengok Drama Korea yang super duper BEST !!! Penangan All About Eve.. HAHAHAHAHA




p/s : nak sambung tengok CD ketiga ni. CD last ni..
Cau! Ai janji ai kerja esok! Heee~








Yang bercuti hari ni sebenarnyer,  hihii
signature ms eida

11 comments:

  1. bapak besttt sayanggggggggg! :) siap terlajak tdo. ;p

    ReplyDelete
  2. haha...dah agak dah..yana pun kalau drag tidur sampai kul 3-4pg, surely akan terlajak...haha

    ReplyDelete
  3. kat mana bli cd tu, dulu sy pun slalu bli cd cm tu gak rm8, bli 5 free1 dkt mines, siap jd members lg, tp skrg kedai tu dah tutup, so skrg kitorang dah hilang punce dah.. huhuhu...

    ReplyDelete
  4. hahahahaha...ko cuti ke smlm?tu la sape suruh tgk cd tak hengat2..lawak r korang ni..

    aikk,andi pn layan korea? ;P

    ReplyDelete
  5. wey, sampai terlajak tido tu! hebat betul... lepas tu berani lak buat pengakuan kat blog terlajak, kalau bos baca?? hahaha...

    zana dah lama x beli cd.. sekarang ni semua tgk kat youtube, radiogempak & mana2 sumber internet.. hahaha... tgk wayang pun dah lama x buat..

    ReplyDelete
  6. ya ALLAH... Terlajak tido sudah

    ReplyDelete
  7. dah lame x beli CD, CD korea pinjam kawan² jer...

    sekarang ade oneHD layan kat situ hihihihihi ....

    hamboii sampai terlajak tdo...

    ReplyDelete
  8. suke citer all about eve tu.. tak silap masa form 5 tgk citer tu...

    ReplyDelete
  9. beli kat mana tu yee

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page