Friday, October 19, 2012

PC problem ke? Blogspot buat hal ???





Seminggu ni ai bengang je ! Bengang dengan PC ni pun iye. Bengang dengan blogspot ni pun iye jugak. Ai tak tahu nak salah kan yang mana.. Yang pasti, ai tak salah.. HAHA ~ Akhir akhir ni, ai TAK BOLEH KOMEN blog blog kegemaran ai...... Aduiiii ~ Tak syokk arr macam ni ! Yang peliknya, ai tak boleh komen bila ai bukak blog kat office..... (dah nampak buat kerja tak baik, memang tak boleh lah kannnn   ;p) .. Sebabnya, ai boleh je komen blog yang mana ai tak buleh bukak kat office tu dekat rumah.... Pelik takkkkk ? Uols jadik tak macam ni???? Ke ai sorang je??? 



*Gambar bukti*    (macam nak report polis pun ade! orang dah sabotaj PC aiiii!!   ^__^ )



Refer gambar ai tu. Nampak tak dengan jelas, di mana ai open blog diaorang tapi kotak komen TAK DE???!! Mana pergiii? Dah takde kotak komen, dah macam mane ai nak komennn? Ye dak? Tapi elok pulak kat rumah ai bukak, keluar pulak kotak komen tu........ Adoiiiii ~ Kat rumah ai tak BerBW sangattt... Weekend ai lebih kepada menjadi seorang isteri yang solehah.. puiiiiii ! Hukhukhukhuk ~ Dan lebih kepada draft entry je... Sikit sikit ada masa terluang baru ai BW... Kalau dah jadik macam ni. guane ai nak komennnn? Nanti kawan kawan ai kate, ai sombong pulakkkk.. Padahalll, ai baca tau blog uols hari hari !!  ;p



Jangan salahkan ku.. Jangan salahkan ku... Harap uols mengerti (amboi ayat!!) kenapa komen ai tak berapa nak ada kat entry entry uols ye !  ampunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn


Rasa macam nak senaraikan je blog yang ai tak boleh komen... Zana, Kekda, Eka, Yana, Chinta, Nana, Aida, Freddy, dan ramai lagi............ Penat pulak ai taip.. HAHA.. Ramai tau! Semua tu blog yang ai suka baca...... Semua tu tak boleh komen sebab kotak komen hilang! Sadisnyaaaaaaa . . . *nangis laju laju*





p/s : ada sapa sapa yang jadik macam ni takk? ada cara nak selesaikan takkkk?









Yang bengang nye jadik macam ni!!!!
signature ms eida

6 comments:

  1. aka pun ade blog² tertentu x blh komen, tp blog eida okk jer... camne ehh.. x taulah ape yg problem..

    ReplyDelete
  2. asalkan blog i u boleh komen... i x kisah... kahkahkah...

    ReplyDelete
  3. majukkkkkkkk ah sbb eida x komen blog kita!!!! hahahaha

    eida, zana x kena macam tu pulak.. buktinya, ni zana tgh taip komen utk eida ni.. hehehe

    ReplyDelete
  4. cena?? tatau la plak akak bagaimana. hihi. mungkin kat ofis dah ada masukkan apa2 software utk block certain2 web/aplikasi.

    ReplyDelete
  5. Eida..x pernah le plak kena cenggini..okey je klu komen kat blog org lain..mebi pc eida ngah sakit pala tu..fenin sikit..hehe

    ReplyDelete
  6. Kat opis x leh bukak blog eida melalui IE selalu tulis komen melalui enpon jek...

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page