Wednesday, October 3, 2012

Pasaraya CS bukan Counter Strike ye!






Isnin lepas yang we all EL sebab terlajak tido sebab tengok Drama Korea tu, we all ada lah pergi Pasaraya CS yang baru buka kat area rumah we all ni.. Kat Taman Tun Perak, BTHO. Sepatutnya hari Sabtu ada pembukaan, banyak barang ada promosi.. Tapi we all tak pergi... Sebab apa ? Sebab ai selenge pergi beli barang dapur semua kat Tesco.. Padahal bukan taktahu ada Pasaraya baru nak bukakk... Betapa selenge nye aku !!!!!!   ;p


Tapi we all tetap pergi, tapi tak beli banyak barang lahh.. Beli yang mana tak de je lagi.. hihi ~ YES ! We all cari buah... Buah dia manyakkkk murah OOoooo............ Macam macam jenis buah ! Ai amik macam macam.. hihi ~ Then lalu saja bahagian basah..... Then masuk pulak barang kering.. LALU saja..... Nampak murah, nampak promosi itu ini, asyik cakap diri sendiri vongoks! Menyesal tak sudahhhhhhhhhhh ~ Tapi tak pe, dunia belum berakhir... HEHE ~ Bulan depan we all start shopping sane ye !


*Terus sign up member*


Dekat sangat Pasaraya CS ni dengan rumah. So we all decide nak beli barang dapur kat sini aje.. So, ai sign up membercard. Bayar RM10 dah siap ! Siyes barang dia ada murah , ada mahal....... Ikan? Murah jugakkk....  Tapi yang tak syoknye Pasaraya CS ni, parking dia !! Parking dia sangat choiii ok ! Sempit ! Tak banyak ! Kalau lah time orang dapat gaji nak shopping, SURE JEM, SERABOT kepala ! huhu









Yang agak sibuk, audit lagikkkkk ! Mencikkkk  ;p

signature ms eida

7 comments:

  1. pasaraya CS ni barang2 dapur murah2...

    ReplyDelete
  2. xpenah jmpe plak pasaraya nih kak.. :)

    ReplyDelete
  3. dulu saya & husband myewa kat Taman Tun Perak,BTHO ni..tapi skrg kitaorg dah pindah kat Semenyih..kenkadang ada gak lalu kat situ..

    ReplyDelete
  4. hari pembukaan i, wife, akiff dengan makcik2 i beratur sane pkul 8.30pg wpun CS buka pkul 9... sbb tkut brg habis... sesak giler weh... tp seriusss murah... i parking takda hal sbb umah flat dpn tu umah maksu i yg jaga Akiff... so, parking dlm kwsn flat tu jer... hehehe...

    ReplyDelete
  5. yg kak fieda plk ari ahad tu gi cari brg dapur kat cr4..abis tgk kete byk sgt..dh macam pesta plk kan aritu..tp bile tgk kwn rami gi dorang shopping mcm2 dgn harga yg murah rasa nyesal plk tak gi jugak aritu..huhuhu

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page