Tuesday, October 23, 2012

Pancake Durian ? Durian Crepe? Sama je !





Pestime ai jumpa Durian Crepe ni kat Ikano. Mak yang ajar makan.. Mak? Tau xpe.. Mak ai lagi hebatt.. Semua pun dia tahu.. Ngeh ngeh ngehh ~ Sekali rasa, phewwwww... Sedap gilakkkk ! Rasa macam durian? Eh? hihihi . .  Dah kate makan Durian Crepe, memang lah rasa durian kannn...  So, selepas kejadian itu, setiap kali lepas menipiskan purse di Ikea, mesti mesti WAJIB ai tarik tangan mereka mereka yang follow pergi Ikea pergi beli Durian Crepe ni ! HAHA  


Jangan tak tahu, semua yang ai ajak makan Durian Crepe ni semua cakap sedappppppp ! Ok, entry ni khas  (khas untuk Ieyla) untuk menjawab, dimana sebenarnya kedai yang menjual Durian Crepe di Ikano ni???? Ok ok. Ai guide uols ke situ yer.....................


Ok. Bayangkan uols semua baru lepas bayar kat cashier ye..? Uols pasti akan menuju ke Lift sebelah kanan kan? Ok. Jangan pergi Lift dulu.. Lek lu...... Jalan teruss..... Nanti uols akan masuk ke Ikano.. Ada Brands Outlets sebelah kiri uols.. Terus turun escalator. Okay? Turun je, terus ke kanan.. Depan restoran Uncle Lim ni lah kedai dia.. Kiosk aje.... Sumptuous Desserts namanya... Senang kannnnn ?????   ;p


*RM10 for 6 ketui..... Boleh lahhhhh.... Sedap!*



Kalau hubby termakan lebih Durian Crepe ai ni boleh jadik gaduhh tauu... tau.. HAHA  ~ Hubby pun malas nak gadoh, seketui aje dia makan.. Teruknye lahai bini ni !  Dulu beli satu bekas je.. Sekarang ai beli dua bekas sekaligus.. Untuk mengurangkan pergaduhan... HAHA .. Sedap bangatttttt 


*Durian Crepe yang so Selangor... hihihii*




*Ok ok dah terliur ni !!!!!*




Apa Ikea jauh sangattt ? Kat MidValley pun ada.. Kat mana? Ai tak pasti. Tak pernah beli kat sane lagi.. Next time ai tahu, ai roger roger uols okayyy ? Kat The Mines ada.. Kat SweetChat Cafe Level L1, sebelah dengan Big APPLE... Haaa.. Ini ai tahu sebab ai ternampak Ahad lepas.... Tapi ai tak beli sebab mahal......... HAHA   





p/s : semalam pun sempat ke Ikea, ai beli lagi dua bekas.. Haiiiii lah macam ni, habis duit sebab Durian Crepe ni aje! Nak belajar buat lahhh... Heeeeee ~





Pelbagai jenis Perfumes ada......  Jangan lupa KLIK ya!








Yang sukaaa sangattttttttttttttttttttttt !
signature ms eida

19 comments:

  1. nampak sedap! rasa dia macamana??...

    ReplyDelete
  2. kalau kat Midvalley kedai ni terletak dekat level LG jalan nak ke The Garden..dekat ngan big apple

    ReplyDelete
  3. sgt2 mengidam nak mkn nie.....sdp bangattt tue eida....

    ReplyDelete
  4. i suka durian tp pancake durian mcm ni tak pernah rasa lagi...nampak mcm sedap je..


    salam kenal.

    ReplyDelete
  5. mana2 sumer citer pasal crepe durian nie....perasaan teringin nak rasa......perasaan nak terasa semakin meluap2..hihihi

    ReplyDelete
  6. wehoooo....entry khas tuh...hiks..
    tu la sis...
    kat sume outlet "SweetChat" ade jual crepe nih...
    setakat ni xtry lg kat situ..
    tp seyes sedap kan.. :)

    ReplyDelete
  7. mak dh ade resepi kalau kau nk cube buat bole aje...........

    ReplyDelete
  8. aku pn xpenah mkn g dyh...
    tringin nk mkn...
    ni yg nk ajk zakri g ikea ptg ni jgk...
    hahahaha

    ReplyDelete
  9. ramai org ckp sedap. tapi belum try lagi :)

    ReplyDelete
  10. eida, belanja zana... hahahha...

    dah la zana tgh lapar.. tgk lak gmbr tu, trs makin laparrrrrrr giler...

    ReplyDelete
  11. ape la jauh sgt.....kak p bawak 10 minit je kot.....hihihi

    ReplyDelete
  12. x tahu plak kt ikano lagii murah crepe duyan niee...biasa k.azue beli kt sweet chat jerkkk...rasernya...muler2 mkn mmg sweet chat yg perkenalkan

    ReplyDelete
  13. mengiurkan... ramai kata sedappp.... kalau eida kata sedapp mesi sedappkan...

    ReplyDelete
  14. Thankz i mmg dh lama cr kt mn nak beli. . Rupenyer dkt jer dgn umah i

    ReplyDelete
  15. dlu pnh mkn.mmg sedap.bf sy amik setengah je.hahaha.JAHAT!.last2 xtahan bli lg satu bekas.tp mse tu sy bli kt snway.tahun lpas la.now ble sy pegi sunway sy tgk dh xde.so sadd......

    ReplyDelete
  16. boleh tahan la..biasa2 je sama je mcm korang mkn durian..xtaula mungkin bagi aku, aku tak dpt rasa sgt effect krim dlm tu..kalo tukar krim lain yg lebih masuk rasanya mgkin lagi best? custard cream maybe? hmm tryla rasa :)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page