Friday, October 12, 2012

Note to PCOS





Hujan lebat lagi petang ni. Harap harap hujan boleh berhenti sebelum ai balik. Haishhhh ! Tak baik mengeluhhh ~ Hujan tu kan Rahmat.. Rahmat Andieko itu kan hubby ai ~ HAHA ... Ok merepek... Sebab hati kecewa. Ada menda yang terjadi... Nanti ai cerita lahh  .. Tak de mood sekarang ni ! hmmm. . . 


Petang petang gini, ai nak share satu hal (untuk yang berkenaan je lah ekkk)  Tajuk entry pun NOTE TO PCOS kannnnnn ~ Tengok video ni........




Secara ringkasnya, ai dah pun beli Apple Vinegar ni... Ini je yang ai mampu cari.... Product Iran... Murah aje.. RM10.. Ai beli kat Alamanda... Nama kedai Manz Delight. Depan kedai RotiBoy..... Situ memang banyakkkkk barang Iran. Tapi rasanya ini pun mahal kot? Kalau ai beli kat Ampang, lagiii murahhh kot?? Tapi bila pulak nak pergii kannnn   ;p


Dah beli tapi belum start minum lagiii....... ~



Cara minum? Bila tanya pakcik google, ramai yang menyarankan minum satu sudu besar before break1st. Satu sudu besar before lunch or dinner..... Vlog tu pun ajar cara yang sama............... Oklahhh ~ Esok mula minum.... Pati Delima lagi... Air Lemon lagi.... Banyak kene telan ni.... Semuanya untuk 'itu' ~ Aminn










Yang berharap usaha ini KEKAL !  ;p
signature ms eida

5 comments:

  1. salam kenal dan dofollow sini..

    ooo... x pa berusaha lagi dan lagi insyaallah ada la hasilnya kan, yg penting kita jangan terlalu mengharap, buat macam biasa jeer...

    ReplyDelete
  2. betul tu, just buat dan niat khusus untuk kesihatan diri....chaiyok ieda!!!

    ReplyDelete
  3. Mencari jalan alternatif sgt di galakkan. Sebahagian dr usaha tu. InsyaAllah, usaha dan doa... Mudah-mudahan rezeki kan ade..:)

    ReplyDelete
  4. nory takleh nk bukak video tu, line sgt lembab...

    apa fungsi air/pati epal tu yer,eida? utk betulkan piyed ke?

    ReplyDelete
  5. insyaallah.. usaha tangga kejayaankan..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page