Wednesday, October 17, 2012

Nak tengok bantal lama Mushang ?? ;p





Rentetan entry ini, dimana Mushang mintak bantal yang lebih besarrrr.... Ramai juga yang tanya, dulu bantal Mushang macam mana?? Kecik nau ke? Ke Mushang demand lebihhhhh ?? HEHE ~ Ini yang ai nak cerita ni... Tapi sebelum tu, ai gelak dulu ye! HAHHAHAHHAHAHA  Ok dah.. Bukan ape, gerenti uols marah ai sebeb bantal Mushang memang kecikk punnnnn ! Kucing umur sebulan dua boleh lah tido atas bantal tu.... So, memang patut, memang Mushang berhakk dapat bantal yang lebih besar.. Ye bapak?  ;p


*Walaupun bantal ni kecik tapiii Transformer tuuuuuuuuuuu... ;p*



Kalau bantal ini yang dibuat tido oleh Mushang, memang takat kepala dia aje lahhh.. Sekali tengok, dah macam kita kita ni je Mushang tido.. Alas kepala... HEHE ~ Comelnye! Gerammm pulak tetiba tengah buat entry ni !  Bantal Mushang bantal Transformer.. Katil Mushang ?? Side table living room ai ......... HAHAHA

*Time ni Mushang ngantukkk sangattt nak tidooo... So, ai tangkap tangkap pic pun Mushang tak heran... Dia nak layan mata tu.............*




*Ini gambar lepas Mushang bangun dari tidoooo..........*



Lepas ai tangkap pic before Mushang tido tu, ai layan tivi je............. Sedar sedar lebih 2jam Mushang tido.. Gambar terakhir Mushang dah bangun.............. Sian Mushang... Kecik bantal ! Tak cukup satu badan untuk ditampung.. hihihihi  ~  Tapi kadang kadang comel pulak Mushang dengan bantal kecik dia... hihihi ~ Mushang pun ada bantal buchukkkk tauuuu









Yang tengah survey bantal Mushang ! ngeeeeee (mahal oh!)
signature ms eida

9 comments:

  1. ala comelnye.. memang die tdo kat bantal tu ke? pandai lah.. sy pun ade kucing gak name Tommy.. ^_^ suke tido kat celah dinding je.. hahaha...

    ReplyDelete
  2. a'ah la.. Mushang tido alas kepala tu dh macam manusia pulak.. hihihi..

    comel jer bantal Mushang.. lepas ni beli yg besar trs eh.. xpe, eida kan nak dapat bonus.. hehehehe.. lps dapat bonus boleh la beli kan..

    ReplyDelete
  3. grrr...comeynya....boleh tahan la kita yg tengok bantal tu pun dah rasa ngantuk...semua sebab mushang...nampak best je...huhuhu

    ReplyDelete
  4. mushang & bantal mushuk nyer...hihi...hensemlah Mushang ni...

    ReplyDelete
  5. haha..comel je mushang tido ats bantal...

    ReplyDelete
  6. hehehe.... musyang pun ada bantal busyuk yer

    ReplyDelete
  7. wah mushang pon ade bantal busyukkkk rupanye. modern la mushang nih hehe

    ReplyDelete
  8. bijaknya mushang tdo siap beralaskan bantal lagi...

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page