Thursday, October 18, 2012

Nak kurus? ABC Acai Berry jawapannya !!







(sticky post 'til 18hb October 2012)
::scroll down for new entry::


*Besar besar ai tepek gambar ni*




Sapa nak kurus angkat tangan tinggi tinggi........ !! Saya saya saya.. Iye ai nampak ramai yang tengah angkat tangan tu... hihi ~ Semua sedia maklum, nak kurus kene bijak dalam menjaga pemakanan seharian kan... Kalau bantai nasi lemak pagi petang siang malam, kau rasa kau boleh kurus? Nehi nehiiiiii


Selain kene maintain exercise, untuk mempercepatkan pengurusan diri, boleh try makan supplement supplement.......... Bijak memilih supplement, boleh kurus.. Kalau tak bijak, memang takkan kurus lah kannnn . . Ai tak pernah try AcaiBerry ni..... Tapi ai minum Monavie, memang dah ada acai berry dalam minuman tu... So, mana mana boleh, ikut keselesaan tekak dan ikut kemampuan $$$ . . HEHE ~  Ok jom tambah ilmu kenapa kita perlu mengambil Acai Berry ABC untuk supplement untuk mengurangkan kolestrol dan mencantikkan badan ?? Ayuh !



“ABC Acai Berry” adalah Produk SUPPLEMENT DIET BEST SELLER di Amerika dan Eropah. Manakala di Malaysia pula, Acai Berry ABC ini baru sahaja di perkenalkan kerana baru sahaja di bawa masuk dari Negara kejiranan Indonesia yang terlebih dahulu di landa symptom Acai Berry ABC. Pengambilan ACAI BERRY sebagai supplement dalam membantu mengurangkan berat badan telah di buktikan berkesan dan ianya juga sudah menjadi topic perbincangan di dalam program bual bicara OPRAH WINFREY SHOW. ACAI BERRY juga dianjurkan oleh Dr.Ozz Dokter iaitu doktor peribadi Oprah. Dengan kombinasi yang sempurna antara buah Acaiberry dan ramuan-ramuan tradisional China, “Acai Berry ABC” merupakan supplement yang terbaik untuk menurunkan berat badan dengan CEPAT & BERKESAN!!!! Banyak selebriti Hollywood memakai Acai Berry karena khasiatnya yang cepat dan tanpa kesan samping, apatah lagi setelah Acai Berry diperkenalkan di dalam program Oprah Show.




1. KANDUNGAN ACAI BERRY ABC?

Acai berry supplement pelangsing tubuh (dengan double effek) adalah 100 % produk natural. Ianya dengan cepat mengurangkan lemak di dalam tubuh dan juga mencantikkan kulit anda. 
Campuran Ramuan: Acaiberry, aloe, Chitosan, Garcinia Cambogia, Dietary Fiber, dan Green Tea.
Target penurunan berat badan: fokus di pinggang, perut dan dibagian tubuh lainnya dimana lemak banyak terkumpul.



2. PENGAMBILAN HARIAN ACAI BERRY ABC?

Sebotol mengandungi 30 biji. Sebotol cukup di gunakan bagi tempoh sebulan.
Spesifikasi :500 mg x 30 pil
Dos : 1 Biji Sehari, 1 kali sehari. Di sarankan mengambilnya 30 minit sebelum / selepas sarapan.
Umur Yang Sesuai Mengambil : 18 Tahun – 60 Tahun Sahaja.
Mereka Yang Tidak Boleh Mengambil : Berpenyakit jantung,sakit buah pinggang, wanita mengandung. Juga tidak sesuai di ambil dengan ubat-ubatan seperti Panadol dll.



3. KENAPA WAJIB MENGAMBIL ACAI BERRY ABC?

- Sudah banyak testimonial terutamanya di US & Eropah.
- Nafsu makan berkurang. (Perut rasa kenyang aje)
- Kulit menjadisihat dan cantik
- Metabolisme tubuh meningkat
- Tidak ada efek sampingan
- Tidak ada efek untuk gemuk kembali…
- Turun sehingga 3-18 kg dalam hanya 1 bulan !!!!
- Tidak menimbulkan perasaan tidak tenang seperti Ubatkurus lain
- Tidak berkejar ke tandas/cirit-birit sehingga mengangu tugasan harian.
- Mengelakkan Penyakit Eczema
- Mengurangkan Kolesterol di dalam tubuh.
-Mengurangkan tekanan darah tinggi.
- Memulihkan Haid yang tidak teratur
-Memudahkan tidur.



4. KENAPA ACAI BERRY DIKATAKAN DIET YANG BEGITU BERKESAN?

- Kandungan antioksidan (menghalang radikal bebas & mencegah penuaan) di dalam Acai Berry menurut skor Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC), ianya mencapai 167, sedangkan blueberry yang di tempat kedua dua hanyalah sebanyak 32, di susuli aplpe yang hanya memiliki skor 14. 

Kenapa Acai Berry bertindak dengan begitu berkesan ?!!!!!
- Acai kaya kandungan antosianin dan flavonoid. Antosianin yang memberi pigmen warna hitam keunguan merupakan antioksidan yang hebat untuk mencegah kerosakan sel tubuh
 



Ai meroyan nak kurus sebab berat badan mengganggu sangatttt dalam TTC journey ai.. That y lah......... Kalau anak dah berderet, pun kene kurus jugakk... Suami mana yang suka tengok bini dia gemok? Luar cakap tak pe sayang...takpe honeyy...... Dalam hati ?????  *fikir*  Lagipun, kurus untuk sihat sentiasa !! Kalau gemok, risiko mengundang banyak penyakit adalah tinggi...........  *fikir lagi sekali*



Sudah fikir? Apa ai cakap ada betulnya? Bagusss... Mana nak carikkk Acai Berry ABC ni? KLIK aje SINI or Ayu Healty Beauty........ PM mereka kalau nak tahu lebih lanjut pasal ABC ACAI BERRY ni ye !








Yang sedang berusaha untuk kurus, hihihii
signature ms eida

10 comments:

  1. IDA...ritu kwn hani ckp produk ni xde klulusan kkm..betul ke???hani pon cam berminat gak ritu...tp kensel...heheh,,kalo betul ok..nak carik jugak lah.......muak rasanya gemok! hahahahah

    ReplyDelete
  2. kak, my fren dh cuba produk ni..
    die kate memang berkesan tuk wat kite kenyang...
    tp once kite stop amik kita akan makan lbh dr biase.. :p

    ReplyDelete
  3. TU LA....PENAH DENGAR GAK PASAL KELULUSAN KKM....NAK GAK TRY...UHUK.....GEMUK MENJADI2 NI....

    ReplyDelete
  4. nory tag eida....ekeke...

    http://noryzoulkefle.blogspot.com/2012/10/segmen-sophieparisputra-giveaway-to-you.html

    ReplyDelete
  5. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=477140032309103&set=a.470178213005285.100405.470172916339148&type=1&theater

    ReplyDelete
  6. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=477140032309103&set=a.470178213005285.100405.470172916339148&type=1&theater

    ReplyDelete
  7. eida, sue pun google pun pasal ABC ni.. sejak dh obesiti ni, mmg kna kuruskan badan.. tapi sue pun ade kemusykilan, ygn nak TTC cam kita2 ni, blh ke amik ye? Eida amik kan supplement ni?dia ade gitau pape tak.. mmg rase nak try!!! huhu

    ReplyDelete
  8. Macam mana kalau nk beli

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page