Monday, October 22, 2012

Musim Hujan





Sekarang kan musim hujan.. Zana cakap Musim Hujan = Musim Sejuk =  Musim basah rambutt~ Gatal ye ko zana! HAHA  .. Tapi memang payah tau weekdays kene pulak basah rambut pagi pagi.. Lama pulak tu nak kering, nak pakai tudung lagik... HAHHAHA  Vongoks punya statementt  ;p


Musim Hujan, tak pernah yang ai balik dengan kering... Mesti basah lenjun kene hujannnnn... Even pakai baju hujan pun, kain confrim basahhhhhhh . . Memang baju hujan digunakan sepenuhnya.. SYABAS @ Kalau tak, terperuk je dalam beg... hihi ~ Sampai sampai umah, mandi.. Sejuk gilakk okayyyyyy ! Masak? Memang... ! Even simple pun lauk tu, ai makan jugakk.. Sebab Musim Hujan ni Musim Menternak Lemakk.. Memanjang je lapar wehhhhhh


*Ce teka apa maksud gambar ni??*



Lepas makan, golek golek, tido................... Cepat je masuk bilik.......... Badan jadi penat bila kene hujan ni........... Alhamdulillah, walaupun dua minggu lepas bertutut turut we all kene hujan, basah lenjun, tapi antibodi masih kuat. Alhamdulillah masih sihat.. Officemate ai cakap, " kalau akak ni dah demam dahhhhh "~ HEHE ... Alhamdulillah... Ai amalkan, sebelum tido Pati Delima, OliveOil, HabatusSauda, tiap tiap hari minum Air Suam Lemon.... Antibodi jadik kuat kot? Syukur.. Uols amalkan supplement ye... Musim Hujan ni senang demam...... Tak kesah lah naik kereta ke, naik motor ke...... Kesihatan perlu dijaga ! heeeee ~


Eh? Apehal membebel lak pagi pagi hari ni? Ohohohhoooo!! Okay okayyyyy ! Stoppp ~  Eh eh? Gaji lahhhhhhhhhhh  .. Nak nak gaji baru ni.. Sukanyaa sayeeeee  *nampak tak saye sedang senyum sampai ke telinga?? ;p*   Yeahhhhhh ! *terus plan nak kemana tengah hari ni yekkk??*   ;p




Gaji wehh hari ni ! Lagi 2weeks pun gaji lagiii... Adoii.. ~ Kene siap2 nyorok kad ni.. Seronok shopping kang ! Tau tau nipis je purse... HAHA








Yang terlupa ada 'date' tengah hari ni lahhhh,  heee~
signature ms eida

3 comments:

  1. wah....tak pe... dh lme x main hjn...
    skali skala ape slhnye... wah kje gomen syok nye.. dah gji... leh share ngn kite??? huhuuh

    ReplyDelete
  2. mesti hujan lebat sgt.. sampaikan basah barang² dalam gambar.. tgh keringkanlah tu...

    ReplyDelete
  3. musim basah rambut??? hohoho... notty!!!

    mesti tgh keringkan segala isi dlm purse kan??

    nasib baik eida x demam.. ciannya.. tp lagi cian andi sbb dia yg bawak motor kan..

    zana tgh try produk shaklee ni.. sbb ada rasa perubahan +ve, trs jadi ahli.. hahaha..

    naik gaji eh?? syokkkkkknya!!!!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page