Thursday, October 4, 2012

Mari mengumpul ke Penang yaw!





Tiket Flight dah selamat beli~ huehuheueeeee.. Itu gelak suka ! Tak sabar nak pergi... Ntah jadik ke tak.. Itu belakang kira... HAHA ~ Kang jadik lagi macam Genting? Redha. Kita hanya merancang, ALLAH yang menentukan... Harap ON lah yer ~ heeeeeee


Budjet ke Penang tak lah besar mana.. Yang penting we all nak stay kat HardRock Hotel~ huhuhueeeee.. Bestnya.. Boleh tak berangan sekejap? puii . . . Jadik nak merealisasikan impian masing masing ni, ayuh Team Penang, kita kumpul duitttt yawwww ~  Kalau tak kumpul, nanti alasan tak nak duduk HardRock ! HAHA ~ At least bila menyimpan bulan by bulan ni, tak lah terasa duit tu keluar banyak sangatt bila tiba masanya tu kan.. kan... Ai selalu guna pakai kaedah ni bila nak pergi bercuti... Sapa yang pernah join ai bercuti, gerenti tahu kaedah ai ni.. HEHE ~ Dan mereka akur. Dan akhirnya, mereka akan berterima kasih kepada ai sebab buat kaedah macam ni.. WELL ~~


*Omey tak sampul sayaaa ? Terasa nak letak banyak banyak duit dalam sampul 
yang omey sangat ni kan!*








Yang biasa dah buat kaedah menyimpan dalam sampul ni,
signature ms eida

5 comments:

  1. terbaekk!!! nk tiru lah kaedah eida ni..hihi

    ReplyDelete
  2. kami suami isteri menyimpan duit nak jalan2 tahun depan dalam ASB. by januari tahun depan, duit dapat, dividen pun dapat.....bijak kan? best!!

    ReplyDelete
  3. heheje bagus la eida nie...kita dah nak pegi baru sibuk nak cari bajet...

    ReplyDelete
  4. heee rara pon buat cm tu dulu.bru best kan nk bejalan.

    ReplyDelete
  5. wah, bersemangat yer orang tu nak gie holiday! *bagusnya eida menyimpan.. pandai!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page