Tuesday, October 16, 2012

Mana ai dapat header yang comel tuh ???





Perasaan takk uolss, dari minggu lepas, Header blog GEDIK dah bertukar baruuuuuuuuuuuuu ! YEAHH . . Lawa takk ? Lawa kan kan kannnnnn...  ;p  Ada yang bertanya ai buat sendiri ke semua header header tu ? Pandai nyer ai kannnnnnnn . . Choii. . Bukan ai buat lahhhhhhh . . Itu semua adalah Header Tunjukk.. Tau? Tak tau? Kuih Tunjuk tau? Kuih yang dibeli?? Samalahh ni... Hire seseorang untuk deco header kita..... Nak cantik, nak cute kene lah bayar sikit.... Semua benda dalam dunia ni berbayar maaa ... Tak de yang free pun..... Masuk jamban pun duapuluhsen tauuu !



 *Dulu Header ni......* 




Sekarang ?? Ini pulakkkkk.... 
 *Ouhh ai like.... Nampak tak kegedikan itu? HAHA*  Vongoks  ;p




Mana ai tempah semua header header ai? The only one LisaAfha.. Ai suka hasil kerja beliauuu~~  Hari tempah, hari ni bayar, hari siap kauuu.. Cepat kan Lisa buat? Macam macam Lisa boleh buat, header, watemark, design blog.. Eiiii macam macam lahh.. Cakap je dengan Lisa nak ape nak ape.. Design begini begini dan begini,... Dah BAYAR, dan siap !!!! ~ Senang kannnnnnnn ...... Harga? Mampu bayar.. Dont worry... Tak de de uols kalau tempah header ke watermark ke dengan Lisa ni, tak dapat makan seminggu ! HAHA


*watermark/signature ai pun dari LisaAfha*





Info for uols,
Facebook Lisa Afha
Blog Lisa Afha









Yang lega dah jawab banyak pertanyaan pasal header tu ! heeeee~
signature ms eida

9 comments:

  1. Shantekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..:))

    ReplyDelete
  2. nak header jugak...nak xtif blog juga

    ReplyDelete
  3. haaa...baru nk tanya...mcm taw2 je eida ni...ok lah nnt nory nk order lah ngan lysa..nk blog tantek mcm blog eida jgk..hehe...boleh kan, kan,kan...hehe

    ReplyDelete
  4. ooo... dah lame nak tanyer pasal watermark tu... tp dok fkir nak try buat sendiri... kohkohkoh... giler ego...

    ReplyDelete
  5. header skang lg cun dr yg dulu..;)

    ReplyDelete
  6. wink*wink* tersedak2 kite upenye ade org sebut2 nama kite. hihihihi
    thanks eida sebab puas hati dengan hasil kerja lisa. alhamdulillah:)

    hepi blogging!:)

    ReplyDelete
  7. yelh..dh lme dg pasan header dh tuka baru..lagik chomel & Gedik..hahaha

    pasni nk order jgk lh kt Lisa Afha..;p

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page