Tuesday, October 2, 2012

Lunch di D' Arab Cafe, Shah Alam





Sabtu lepas, ada orang nak belanja lah.. WAJIB pergi ni. Makan FREE yawww ~ ahaks! Pak Usu nak belanja.. Motip? Tak tahu kenapa.. Nak kawen ekkk? AMIN.... Poksu nak belanja Nasi Arab katenyer.. Hubby tak nak ikut. Malas katenyer... Ai follow family ai pergi........... Kami bersepuluh.. Ramai kannnnn? Makan dekat mana? Nasi Arab di D'Arab Cafe Shah Alam.... 

*Menu.. Ala carte ada.. Set pun ado... Time tu we all amik Set C.*
60hengget saja!


Ai taktahu. Ai makan jeee.............. Menu menu dipilih oleh PakUsu dan Maklang...  Kat situ jugak lah ada Yazid Burger. Alaaaa, burger yang besar gedabak yang masuk Jalan Jalan Cari Makan tu... Nanti nak ajak hubby pergi lahhh.. HEHE ~  We all pergi time tu waktu lunch. Dalam pukul 1pm.. Ramai orang. Pak Usu kata, kalau bulan puasa, penuh! Meja kene reserved.. Mak oiiiii ~ Tengah tengah borak, ai layan tangkap gambar sana sini, Nasi Arab pun sampai......... Terkejut gila ai tengok......... Besar nye! Banyak nye !


 *Nasi Arab bersama Ayam Tandori & Kambing* yummehhhhhh


1st time ai makan Nasi Arab? Apa perasaan? Heavenn! Sedap mak oiii.............. Amik nasi, amik kambing sikit, amik ayam sikit, cicah dengan sos yang telah diperah limau, terus masuk dalam mulut......... Yummmyyy ! Nak nak free pulak kan? Lagi heavennyaaaaaaaaaa..........................  ;p   Ouh ! Ada roti Arab sekali, boleh makan sekali dengan nasi or cicah dengan sos tu je.. Pun sodapppp............ 

*Makan tak toleh kiri kanan depan belakang.* 



So, memang patut lah Nasi Arab kat Foodcourt Seksyen 7 ni femes amous, memang sedap sangat ! Sangat! Tak tipu.. Cubalah try.. hihi ... Ini details Cafe tu (ai kan baik hati) puiiii


Info for uols yang berniat nak pergi cari D'Arab Cafe ni, 
D' Arab Cafe, 
Lot 3, Kompleks Anjung 7,
Seksyen 7, Shah Alam,
Sel.

017-682 1700
019-337 5959



THANKS to PAK USU sebab belanja! YEahhhh








Yang lain kali nak pergi lagi, sapa nak ikut? HAHA
signature ms eida

9 comments:

  1. saangat sangat mengeluarkan air liur huhuhu

    ReplyDelete
  2. untungnyaa ada org belanja... sedapnya nampak...

    ReplyDelete
  3. Dah lama aku nak makan nasi arab TAPI tak ada geng :((

    NHMH

    ReplyDelete
  4. saya pun selalu mkn cnie...dekat uniten snie pun ada D'arab cafe jgk :P

    ReplyDelete
  5. waaaa...meleleyh airliur kak tgk entry nih..
    bile akk nk open table nih??nak trun siap2 nih..haha

    ReplyDelete
  6. nasi arab mmg pesyen penuh pggan cmtu kot...nory mkn nasi arab kat Restoran Saba,Cyberjaya pon byk cmtu..tp mmg sdapp lah...hehe

    ReplyDelete
  7. awwww..myelerakan U..tetiba perut berkeroncong tgk nasi arab ni..

    ReplyDelete
  8. laparrrrrrrrrrrrrrr gila ni. fav kitorang nasik arobbb

    ReplyDelete
  9. menariknya..boleh makan sampai berapa org tu,,,?
    Mahal ke tak kedai ni?

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page