Tuesday, October 16, 2012

Jus Perawan ~ Salah satu usaha TTC !






(sticky post 'til 16hb October 2012)
::scroll down for new entry::



Ramai dah tahu pasal produk ni kan? Ramai jugak yang berjaya mengandung dengan mengamalkan secara konsisten produk ni.. Bagusnya ! Sini, ada sesiapa pernah cuba? Bagus kan??   Ai cuba untuk mengoggle pasal Jus Perawan ni........ Apa dia Jus Perawan ni sebenarnya ??? Jom cekidautttt  ;p



JUS PERAWAN PLUS COLLAGEN D'HERBS

Khasiat Juice Perawan D'Herbs :

1) Merawat masalah keputihan & haid yang tidak teratur.


2) Menaikkan tulang punggung & payudara wanita agar lebih montok & anjal.

3) Menyuburkan rahim & peranakan wanita ( baik untuk yang sukar mendapatkan zuriat).

4) Menegang & mencerahkan kulit.

5) Melambatkan proses monopous.

6) Memberikan tenaga & memperbaiki sistem dalaman wanita.

7) Meningkatkan sistem imunisasi.

8) Mengurangkan senggugut.

9) Mengeratkan hubungan suami isteri

10) Sesuai untuk gadis & wanita yang sudah berumahtangga.

11) Sesuai untuk gastrik.

12) Boleh diminum walaupun dalam pantang.

13) Memperbanyakkan air susu.




Kandungan Juice Perawan D'Herbs:
Kacip Fatimah, Manjakani, Pueraria Mirifica, Acai Berry, Kurma, Madu, Roselle, Delima, Kolagen & Air Bertapis.



Cara guna :
1) Ambil 2 sudu setiap pagi & malam. Minum banyak air putih.
2) Tidak digalakkan bagi wanita yang sedang mengandung & ketika dalam haid.
3) Simpan di tempat sejuk selepas dibuka.



Hmmm.. not bad.. Banyak khasiat untuk TTCians ni.... Sapa pernah amalkan? Boleh tinggalkan testimoni kat komen.. Saja nak tahu.. HEHE ~ Sapa sapa yang mencari cari kat mana nak beli Jus Perawan ni?? Haaa...


Kat sini ada jual......  Ayu Health Beauty





p/s : Usaha usaha usaha sampai berjaya !!!! AMENN~











Yang usaha+berdoa,
signature ms eida

21 comments:

  1. usaha..usaha dan terus usaha,,,insyaallah

    ReplyDelete
  2. mmg elok utk kesihatan...tp masalah piyed tak teratur still tak berubah...so sad...jus perawan ni sedapp tau...hehe

    ReplyDelete
  3. biras aida mkn jus perawan sebulan je..pastu dia pregnant twin. tapi sayangnye tak jadi.belum rezeki dia..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. semoga kita tak kan pernah jemu untuk itu. :')

    ReplyDelete
  6. usaha tangga kejayaan.... tq kongsikan eida

    ReplyDelete
  7. aiiii suke montok dan anjal..wahahahha..skang nie mcm2 makan nak bg period nie consistent..usaha usaha..amin..;)

    ReplyDelete
  8. pernah gak try jus perawan ni, part "hubungan tuuu" mmg berkesan, just tak berjaya regularkan period saya. tapi kat kawan sy okay pulak, just belum rezeki kami utk pregnant.

    sekarang saya try Beutskin Essence, Alhamdulillah berjaya regularkan period saya dari cycle 45-60 hari jadi 30 hari. Saya harap berterusan macam tu :) InshaAllah.. sy ada gak tulis abt BE kat blog sy,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak nyer cd mcm Saya

      Delete
    2. mari same same kite regularkan cd duluu ;))

      Delete
  9. just nak tanya jgak..boleh ke ambil jus perawan ni pastu amik supplemen lain jgak.. sesiapa yang tahu?

    ReplyDelete
  10. haii. hehehe ye sy budak sabah. Awak Qs eh jugak?? wahh best2.

    ReplyDelete
  11. insyaAllah usaha tu akan berhasil..

    zana x pernah try lagi.. banyak gak khasiatnya kan.. so meybe boleh cuba kan..

    ReplyDelete
  12. slm eida.. pernah juga dgar.. tpi belum prnh cuba..me too ttc.. moga ada rezeki utk kita nnt.. InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  13. cuba juga makan jagung rebus hari2, :)

    ReplyDelete
  14. sya pnya aunty stah mngamalkan jus perawan ni..trus mengandung.. skrang kandungan dia 1 bln..huhu....

    ReplyDelete
  15. Sya pun amal jus ne dh msk botol ke 2...senggugut mmg tkde g n slalu sblum period msti buah dada rsa brdenyut2..lpas mkn jus ne hlg rsa skit tu..sedar tk sedar dh dtg bln..cma rezeki tok hamil blum dpt g...

    ReplyDelete
  16. UPT tester murah(rm1.00) dan OPK tester murah(rm1.20/pc), boleh pm atau layari blog saya kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/
    (cara penggunaan pun diberi sekali), produk sy ini menguji adakah anda hamil-(upt) dan mengetahui masa subur anda dalam usaha mendapat zuriat(opk) secara amnya,
    SMS/WASSUP 0148004302

    ReplyDelete
  17. Set ikhtiar hamil (2 kotak hana susu kambing ready mix kurma + 1 pek buah zuriat + 1 botol serbuk kurma Madinah)...set jimat amal suami isteri..Insyaallah..ada yang dah berjaya dgn izinNya...boleh jemput ke ig "buahzuriat_susu kambing_adijuma" atau wasap 0126210334..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page