Monday, October 8, 2012

IKEA with Double A





Sis P tak de nak teman pergi IKEA, ai pergi sorang sorang lahhh . . Sebabnya dah lama sangat ai HOLD hadiah GA tu.. Malu lah pulak bagi lambat........... So, ai pergi , berani mati je ajak AIN . . Sib baik dia nak ikut............ Ntah macam mana ai terlintas nak ajak AIN. Ain housewife, bini to kawan hubby.. Ai tahu, Ain pun nak jalan jalan jugakkkk.. So, ai ajak lah... Buat teman ~~ Thanks Ain teman akak beli barang.. Eh eh? ain pun beli barang banyakkk jugakkk.... Pokai Chip!   ;p


*Meet my friends ~ Double A (Ain&Aqil)  HEHE~



Haaa.. dah kenapa pulak ai cakap Double A? Aaron Ajis kahh ?? Bukan. bukan.. Ain & Aqil.  AA lahhh ~ HEHE~ Aqil sangat behave hari tu....... Tak banyak ragam.. Orang bagi makan , dia makan.. Orang dudukkan dalam troli, dia OK saja ! Bagus ni ! Next time akak auntie ida bawak jalan lagi yerrkkkk.... ~ Memula ai cuak gak nak berjalan dengan ada budak tecik ni, al maklumlah, ai mana ada budak tecik kan.... Tapi, Aqil sangat sangatt baikkk.... Tak susah jaga, senang ibu dan autie ida pilih barang... Heeeee~


Ai dah aim nak beli apa tuk pemenang GA, so, tak lama pilih.. amik amik itu ini.. Settle ! Harap harap suka lah yer..............  Oh ya! Being me, as a blogger WAJIB ada camera (orang lain tgkp pic pakai smartphone je kann tapi ai angkut kehulu ke hilir MR.Taff ni..HEHE) .. Ain, ai sama je ! Dua kali lima sepuluh.. Sepuluh bahagi dua lima.. Eh ? Nak cakap we all kaki posing ! Nampak cermin, posing! Nampak sofa cantik, ai suruh Ain diri ai tangkap pic.. hohohooo!! Orang tengok pelik.... Ingat ai jakun tak pernah masuk Ikea kot? Hello ! IKEA my secondhome tau..... hihihihi ~


*Aqil said  "PEACE yawwwwww*  HEHE








Yang settle membeli, nak 'mengepos' pulak hadiah tu!
signature ms eida

6 comments:

  1. seronoknya orang tu shopping!! lain kali ajak la zana pulak.. hehehe

    ReplyDelete
  2. u belikan i sofa ikea merah yek?
    hahahaha... (mizz_war)

    ReplyDelete
  3. haah,,lain kali ajak nory skali k..hehe

    ReplyDelete
  4. Salam kenal...
    Bg hadiah GA perabot ikea ke...wah...rugi xjoin:-)

    ReplyDelete
  5. bertuahnya pemenang GA dapat hadiah IKEA .. tahniah buat semua...

    ReplyDelete
  6. hurmm..pasni aqil g nk bwk auntie kan??hikhik

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page