Thursday, October 18, 2012

Hari ni balik lambat ! Nasibbb kau labuuuuuuu





Ok hari ni ai SURE balik lambat. Sebab nyer, hubby dah cakap awal awal semalam, yang hari ni dia ada Refreshment untuk Diver ! Ai pun ok ok.. Muka redha. Dah kalau tak tunggu dia balik, ai nak balik naik apa kannnnnn ? Hubby cakap habis tu nanti dalam pukul 5pm.. Gedebak gedebuk itu ini, hubby dijangka sampai office balik dalam pukul 6.30pm.... Harap harap tak hujan petang ni, dah tak larat dah hari hari asyik kene hujan je.........................  sakit pale .. 


Apa itu Refreshment Diver? Ala.. kira macam sesi pengambilan ahli ahli untuk di rekrut dijadikan Diver. Penyelam Skuba untuk Cawangan we all lahhh . . Hubby kan Senior Diver.. Kenelah ada sama sekali... Ewahhh ~ Dah jadik Senior mamat tu ! HUHU . .  


*Ini masa hubby amik exam, amik lesen Diver kat Pulau Perhentian*



Senior tak senior, balik balik yang nak pergi buat kerja inspection tu nanti muka yang samaaaa jugakkkk ! Rekrut lah sebanyak mana orang untuk dapatkan Lesen Diver tu, tapi end up, muka yang sama jugak pergi buat kerja... Percayalahhhhhhh ! Tetiba ai rasa macam buang duit Cawangan pun adaaa... Macam bagi FREE je kan mereka mereka yang amik Lesen Diver tu tapi KERJA TAK NAK buat ! KOMPOM punyalahhhhhh .. Tak percaya? Wait n see ya ! Bila ai membebel tak tentu pasal hubby kene oustation setiap kali pun, time tu lahhhh... Semua yang ada Lesen Diver say NO to outstation.. Hubby je say YES! Hubby ku memang begitu......... baik hati nau! grrrrr



Apa ai nak buat ekkk? *BLUR*
Lagi blur bila ai sorang je tinggal kat office ni..huwaa! Takutttttt




p/s : Ai tahu ada officemate baca blog ai (silent readers lah katanyerr) tapi itu tak menghalang ai dari memberi pendapat.... HAHA ~ Atau dengan kata lain, ada aku kesahh? LOL..











Yang setia menunggu walaupun dah pukul 6pm!  =((

signature ms eida

4 comments:

  1. Sabarlah, jap g sampai la tu..ciannya

    ReplyDelete
  2. wah hubby eida leh diving eh.best la.. sila ke mabul n sipadan... eida leh diving tak...teringinnya,tp tak konfiden

    ReplyDelete
  3. saya ada kawan yg mmg minat giler diving. sanggup pergi pulau tu pulau ni semata2 nak dive. seronok kot ;)

    ReplyDelete
  4. takpe..hikmahnya adalah, eida bertuah dapat suami yg baik hati begitu :)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page