Friday, October 19, 2012

Halal FEST ~ TERpergi sebenarnya ! ;p





Ahad lepas, we all keluar pergi ehem ~ ehem ~ Balik tu, my sis nak pergi HalalFest kat PWTC tu... Last day katanya..Nak cari  lipstick Simply Siti yang harganya RM8.50 katanyaaa....  Ai tak bercadang nak pergi pun.. Niat nak hantar je my sis sampai PWTC , dan we all cau balik rumahhh.. Tapi, al kesahnyer, TERpergi pulakkk... Sebab? TERdapat parking pulakkk... HAHA


Masuk masuk je kene daftar dan dapat sticker.. Tak boleh masuk tanpa daftar ! Ada pakguard marah nanti... HAHA  ~ Masuk masuk je?? Tak dapat bernafas kauuuuuu ! Ramai gilakkk orangggggg ! Ni kalau ai pergi berdua dengan hubby, sure hubby ajak balikk.. Sib baik ada my sis.. Hubby redha je jalan langgar langgar bahu dengan orang..  ;p   So, niat kami hanya satu, nak cari Booth Simply Siti..  Ai tak pandang yang lain pun... Ramai orang ! RIMAS !!





Masa tengah bersesak sesak tu, ternampak ada budak budak makan ice room ni.. Terus macam NAK NAK NAK ! Jumpa pun Booth Ice Room. Semangkuk besar Flavour Strawberry ni RM5 sajokkk  ! Yang bestnya HalalFest ni banyak makanan/minuman free yang kita boleh cuba.. Amik itu ini itu ini, dah kenyangg ! HAHA .. Sambung pencarian lagi.. Sekali jumpaaaaa ! YEAHHHHHHHHHH    Sib baik my sis beli .. Kalau tak beli, siap dia ! (uwekkk) Gila ramai orang !


*Oouh Chocolate Fountain.. Sabar ! Sikit je lagi ni.........   ;p*




Dan lepas jumpa , terus balikkk.. Habis cerita ! Ada lahhh dekat 2jam je berada dalam HalalFest yang sesak lagi menyesakkan tuh ! Itu aje cerita nya... Eh macam tak de motippp pulak ai bercerita hari ni ? HAHAHA









Yang nak pergi mana yekk tengah hari ni? HEHE
signature ms eida

4 comments:

  1. huhuhu..
    bole pulak ter-pergi yea..
    ala dkt booth mkanan je yg rmai org..cube pi booth selain tu mst xramai org..nsib bek jmpe pe yg dicarik klu x mau kempunan..huhu..by the way tq taw!!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page