Tuesday, October 9, 2012

Gino's Pizza Pasta & Fusion





Waktu lunch begini, WAJIB tayang gambar makanan.. HEHE ~ Saja je ai publish entry yang di draft Ahad lepas time time gini... Mana tahu ada yang berdekatan dengan tempat ni, boleh singgah.... We all dinner kat Gino's Pizza Pasta & Fusion ni pada jumaat lepas.... Dekat je dengan rumah ai......... Actually nampak kedai ni masa nak pergi beraya rumah Cta di Hulu Langat.. So, ai dah aim nak makan kat sini.. Rupanya Si Markis Careno pun pernah makan kat sini.. Sedap an??  ;p


Owner orang Denmark. Masa ai datang tu, dia ada!!! Suka suka ~ Mula mula ai duduk kat area Garden.. Baru duduk sepolohminit, rasa macam tak sesuai pulakk.. Tempat cantik! Tapi cahaya kureng.. Cahaya biru.. Macam mana ai nak makan nanti? Dah tu yang penting, macam mana ai nak tangkap gambarrrr ? HAHA   ~  So, we all decide nak duduk belah dalam aje.. Belah dalam simple aje deco nyer... 

*Motippp buat muka tangan tunjukk pipi kenapa?? 
Sebab ai nak SLIM macam gelas depan ai tu!!!* 
Jeles dengan gelas SLIM tu. ! Huh



Masa we all datang tu, tak ramai orang pun... Ada lah satu buah keluarga sebelah meja ai... Ai cuak dah lah! Tempat ni makanan tak sedap ke? Sampai tak de orang macam ni? Kan kita suka assume macam tu kann.. kan... Nak pergi makan cari tempat yang ramaiii orang je.. Konon ramai orang itulah yang sedap ! Cehh   Padahal kat Gino's Pizza Pasta & Fusion ni makanan dia semuanya sedapppppppp belakaaaaaaaaaaa !  Salah tanggapan ai rupanya...  ;p


Apa yang ai order ?

1. Lamb Chop (RM12)
2. Lasagne (Beef)   (RM9)
3. Beef Pepperoni & Mozz. Chese  (RM13)
4. Air - Ice Lemon Tea * Iced Milo  (RM6)

Total = RM42.40 (termasuk gov charge!)
Murahhhhhh kannnn ?????    *boleh datang lagi nie kan sayang.... muahh!*



*yumyyyyy*


Banyaknye order ! Makan dua orang je pun !!! HAHA  ~ Pizza tu tapau okayy.. Malam jumaat tu we all layan CD Korea sampai ke pagi..... heaven!   ;p  Komen ai? Lasagne memang sedappp hingga rasa nak order lagi satu ! HAHA   Lamb chop? Hurm.. Kuah dia lain laaa... Ai dah biasa makan blackpepper, so, ai tak berapa gemar..... Tapi daging dia lembut aje............... Salad dia sedap ! Pizza?? Sedapp sangat !!! Malam jumaat tu ai kenyang tahap cipan okayy.... Habislah diet aku !!!!   ;p



Teka ni sapa? Of coz ini owner dia ! Pandai cakap Melayu tauuu !
Siap cakap 'InsyaALLAH'   hihihi
Hencem kan? kan? (refer the left me) ;p




Info for uols, 
GINO's Pizza Pasta & Fusion
Lot 242 Batu 10 3/4
Kg. Sg Serai
43100 Hulu Langat
Selangor
No. Tel : 016-6868 181







Yang nak datang lagi, nak cuba dessert dia pulakk !
signature ms eida

9 comments:

  1. Jemput ke blogshop saya
    PROMOSI!!! RM1/pcs Pregnnacy Test & Ovulation Test Strip
    SMS/E-mail saya

    Puan.Nor
    no.tel:0122429082

    email: lovidoobidoo@gmail.com
    blogshop - http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Jemput ke blogshop saya
    PROMOSI!!! RM1/pcs Pregnnacy Test & Ovulation Test Strip
    SMS/E-mail saya

    Puan.Nor
    no.tel:0122429082

    email: lovidoobidoo@gmail.com
    blogshop - http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. nory suke lasagne...sedap ek kt situ? nk try lah...xde branch lain ke yg terdekat ek?

    ReplyDelete
  4. tu anak die yg kawin org tempatan... i dtg ari tu dpt borak dgn bapaknyer jer... tp mmg sodap..

    ReplyDelete
  5. za suka spaghethi carbonara dia..

    ReplyDelete
  6. lain kali ajak aku sekali boleh??

    *setiap kali ko gie mana2 aku nak jugak pergi..hahahah.. tp lagi best kalau dpt pergi sama2..

    sebenarnya aku dah rindu ko la!!! lama giler x jumpa weiiiii...jom la gather2.. hohoho

    ReplyDelete
  7. tgk gambar mcm best. tapi jauh nyer nak gi. huhu

    ReplyDelete
  8. Kat sini makanannya memang sedap. Owner restoren Ni muslim. Memang pandai cakap melayu Dan peramah sangat. ( Kena la macam Tu nak tarik pelanggan).

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page