Tuesday, October 30, 2012

EidulAdha 1433H D A Y 2 #sianghari




Dah masuk hari kedua a.k.a hari Sabtu kirenye . . Walaupun sibuk bercuti, hari raya tak dilupakan.. Juadah raya jugak tak boleh lupa... Even tak balik kampung, tapi mak sedara ai dari kampung datang bawak juadah rayaaa.. Ouhh rendang ayam yang marvelousssssssss ! (ai memang penggemar rendang ayam ye) . . Seronoknya raya dapat makan rendang.. dapat mandi pool.. dapat cuti.......... YEAH ! Sukaaaa


*Ai makan bertambah ! Hari Raya RUGI diet !  ;p*



Hubby? Dia lagi lagi sukaaa.. duapolohpatjam berendam dalam pool ~ Macam taknak naik pun ado! HAHA ~ Dia dengan sepupu sepupu sama naikkkkk . . Pagi Sabtu, hubby ajak pergi pantai.... Ai taknak mandi pantai PD, kotor! (poyo nye aku!) Lagipun takut muka sunburn.. Dah lah ai ni TAK berapa putih, kang lagi gelap kalau berendam dlm air laut tu..... HEHE~ So, ai teman kan aje hubby mandi... Ai duk tepi pantai main kuis kuis pasir je..... hukhukhuk

*Betul tak tipu ! Berlumut air pantai tu.................. erk?*

Terasa macam nak larik ke Redang aje! hihi



Lepas pantai, balik hotel sambung pulak berendam dalam pool. Aji kembang semua benda ! Berendam je kerjanya ! Tapii syokkk... Sampai kecut kecut jari ...  Seronok main bola dalam pool pun iye jugakk.. Main bola beracun.. Tapi versi air.... HAHA ~ Lawak sehhhh . . Satu pool kami kongke.. Gamat!

*Lepas makan, turun mandi pool, pastu makan balik, pastu mandi balik... BEST!!*




 *Suka sangat gambar ni!*




Aktiviti tak banyak. Balik balik mandi pool, mandi pantai. makan bersembang. Itu je.
Tapi bila dapat berkumpul ramai ramai tu yang BEST !
Kannn ?









Yang penat dah belajar berenang kat pool tu, TAK pandai jugakkk ! huhu
signature ms eida

8 comments:

  1. whoiisshhh..syoknye holiday die..hiks

    ReplyDelete
  2. adohai sedap nyer rendang tu...

    ReplyDelete
  3. Bestnyer pantai... Nak terjah tp xtau la bila... Rindu nya kt kak.. Maaf lama xbw... :(

    ReplyDelete
  4. betul2...berkumpul ramai2 tue yang paling best.....

    ReplyDelete
  5. wah, holiday sakan eh!!! holiday sambil makan ketupat.. terbaik lah!

    rendang ayam tu nmpk sedapppp wei.. terliur aku tgk di wktu tghr ni..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page