Wednesday, October 31, 2012

EidulAdha 1433H D A Y 2 #malamhari





Sambung lagi update. Tak habis lagi ni. HEHE ~ Malam Sabtu tu, ada sambutan besday budak tecik ni haa.. Anak sepupu ai. Ainul Mardiah dah masuk 2 tahun.... Rambut dia mahai ouhhhh ~ Kerinting habis ! Kalau buat kat kedai ni mahaiiiii .. HEHE ~  Dan jugak sambut besday sepupu ai yang masuk 11 tahun, Nur Faqihah Iman... 



Ucapan untuk mereka,

Selamat Hari Lahir. Semoga Menjadi Anak yang SOLEHAH ye... Semoga Berjaya dalam hidup memasingggg !  Ouh ye.. satu lagi, jangan lah pinggirkan keluarga bila dah BERJAYA nanti !!  


 *Ainul 2 TAHUN*

(gedik ikut mak sedara lewtewwww...  ;p)



*Faqihah 11 TAHUN*

(pemalu ya rabbi!!!)



Selepas sesi memotong kek, sesi menterjah Chocolate Fountain lagi sekali... Ye. Ai buat dua malam khas untuk mereka mereka ini.... Suka mereka! Ai happy. Berebut rebut. 2kg coklat TAK cukup ! Ai kene runner siang tu cari coklat lagi.... Beli lagi 2kg............. Coklat masak je pun ~ Tapi sedap jugakkkkk ! Abah ai tak jamu pun, dia cakap boleh potong kaki ni...... Mak pula sambung, tak sedar yang diri tu sedang merosakkan jantung. Abah ai perokok tegar... HAHA ~ Lawak lah parents ai.........................


 *Masa berebut. Habis comot semua ! Tapi masa ni yang seronok nyer.... Tengok gelagat budak budak eksaited nampak Air Terjun Chocolate ! Eh? Bukan budak je eksaited, mak segala budak pun...... Ada orang tu duduk depan chocolate TAK bergerak gerak pun... HAHA*



Sesi potong kek pun dahhh... Sesi men-chocolate-kan diri pun dahhh . . Sesi apa pulak? Sesi menyumbangkan suara yang sumbang pulak lahhhh . . HAHA ! Jangan memain, kat apartment Bayu Resort PKNS ni ada menyediakan bilik Karaoke.... Murah sangattt ! 2jam RM10 ~ Tapi we all bantai nyanyi sampai 2.30AM.... Tak de sape halang..... BESTNYAAA !!! Sampai ada yang tertido pun dalam bilik tu... Bilik dah lah besar.. Ada aircond.. Sejukkkkkk . . 


 *Nampak tak ke-BEST-an dia ?? Nak pergi lagiiiiiiiiiiiiii . . . *





p/s : terasa macam nak beli set karok je letak kat rumah.... HAHA







KLIK iklan di bawah, bukan saja untuk melihat beraneka jenis perfumes tetapi, yang ingin membeli dengan harga borong dan dropship, boleh lah berhubung dengan owner nya! Cari duit poketttttt maaaaa~









Yang suka nyanyi, suara tak sedap mana pun ! HAHA
signature ms eida

6 comments:

  1. kak fieda tak nmpk gambar2 ni sbb line tenet teruk..

    ReplyDelete
  2. seronoknya dpt kumpul ramai2 mcm tu.. siap karaoke lagi tu... hebat2!!

    suara zana pun x sedap.. hahaha...

    ReplyDelete
  3. Seronoknya. Tengok gambar pon dah rasai keseronokannya :0

    ReplyDelete
  4. wahhh bestnya byk kek....siap karoke lg...tak tahan tgk coklat fountain tu...meleleh air liur...huhu

    ReplyDelete
  5. happy bfday utk bdk kecik tu ye..hehhe
    nampak la coklat yg bgerak2 tuh.hehehhe..;)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page