Monday, October 29, 2012

EidulAdha 1433H D A Y 1 #sianghari





EidulAdha 2012 @ pantai beranginnnnn ~



Cerita EidulAdha we all bermula pada hari Jumaat, lepas solat Jumaat, we all gerak ke Port Dikson. Family ai dah lama gerak daa..... Jalan langsung TAK jem.. Mungkin semua orang dah sampai kat kampung halaman masing masing... hehe ~ Hubby bawa steady je..... Cool. Katanya buat ape nak rushing rushing, kata nak pergi bercuti haruslah rilekss... cewaahhhh ~


*Ada kemalangan pulak masa menuju ke hotel ~ Terbabas kot?*



Dalam pukul 4.30pm, we all sampai kat PKNS Bayu Resort.. Apartment ini ditaja oleh my sis Lya, yang bekerja di PKNS Shah Alam.... Rumah besar ! Ada 3 bilik.. Ada pool.. Itu yang syokkkk ! Semua tu baru RM140 aje untuk 3hari2mlm ...... Untuk Staff PKNS only ye!  ;p


*Apartment ni sangat BEST!  Sis, nanti sewa yang banglo pulak ye? HEHE*



Sebelum sampai apartment, ai singgah kat Teluk Kemang kejap, nak beli gogle dan bola.. Habis cuti , apa jadik dengan google dan bola ai?? Hancussssss ! HAHAHA ~ Murah katekannnnnn . . Sampai sampai harus lah mencekik dulu................. We all memang TAK makan lagi, kat rumah ai goreng nuggets sajaa.. hihihi ~ Sian hubby lapor!  Lepas makan, rehat rehat jap... Lepas tu ?? Aktiviti berendam di pool............ YEAHHH !!!!!  Heavennyaaaa bercuti.............................

*Ohoiii ~ masing teringat ingat pool ohsem ni!   
Aksi terjun pool (jangan cuba di rumah ye!) ;p*




Pool ni dikongke oleh kami, anak menantu cucu Azizah.. Orang lain datang nak mandi pun segan silu sebabnya we all buat pool ni dah macam sendiri punyer! HAHA .. Tepat jam 7, baru terkedek kedek naik atas.. Bestnya berendammmm . . Masa ni hanya ada tiga family saja.. Mak sedara/sepupu yang lain belum sampai........ Lagi gamat esoknye!   Best berkumpul ramai ramai ni............ 








Dapatkan PERFUMES yang pelbagai bau, rupa, yang pasti MURAHHH !
Jangan malu meow meow nak KLIK iklan kat bawah ni yerrrr  . . . . .









Yang bercuti hari ini,
signature ms eida

12 comments:

  1. scary nya tgk van tu terbabas... wah raya haji dia sempat bercuti2 an lagi

    ReplyDelete
  2. bes PKNS ada rumah rehat camni.. bila la ofis kiterang nak ada yg camni. harus kena reject cadangan kot nya ni. huhu

    ReplyDelete
  3. best sangattt!!!
    tq cik Lya ye.,,huhu
    gbr karok xda ka?hahah
    geram je tgk pool yg ohsem
    rase nk terjun gak tp mengenangkan cik P dtg, terus dilupakan saja..huhuhu...cian kt i xdpt berendam jgak..
    rmai jgak cuti arini..dgr2 pantai timur jem terok!!

    ReplyDelete
  4. Beraya + bercuti...ramai x org time raya?

    ReplyDelete
  5. Bestnya Pergi Bercuti...

    http://shafiqhashim.blogspot.com/2012/10/episod-sedih-cuti-di-lapangan-terbang.html

    ReplyDelete
  6. woah!!
    betsnyew ^___^

    http://nurainishahroni.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. untungnya dpt bercuti dgn harga yg sgt2 berbaloi!!!

    wah, raya2 pergi bercuti mmg best la kan.. terbaik!!!

    ReplyDelete
  8. murahnya jimat jugak yer ade potongan sebab kerja kat PKNS, tak kerja tak bolehlah dpt potongan eh... bestnya pool tu.. mau kalau budak² masuk tak mau naikkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. if bukan keje pkns nk stay how eh? x bole ke book under ur name? i sanggup byr extra dekat u. coz nak sgt bring my family . please cntact me asap 0133700307

      Delete
    2. Cik Anon. Sorry, rumah ni memanguntuk Satff PKNS only. Kalau nk guna under myname, i kene ikut sekali.. Sbb nk tgok kad bersama ic.. So, soooryy yaaa.. Banyak hotel kat PD tu.. Dont worry! ;)

      Delete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page