Tuesday, October 30, 2012

EidulAdha 1433H D A Y 1 #malamhari





Ok. masuk pula cerita di malam hari ni. Aktiviti malam hanya bersembang makan bersembang dan makan... HAHA . . Boleh je kalau nak mandi pool lagi, tapi bagi chance kat orang lain pulak lahhh.. Asyik kitaa aje... Diaorang pun nak mandi pool jugakk .. huehueeeee ~ Tapi malam ni special... Ai nak TEST benda baru..... Beli nye dah lama, tapi tak TEST TEST lagi.. Ntah elok ke tidak.. Ntah jadik ke tidak kannnn . . Kalau jadik, baru boleh ON bisnes.. heeee ~


Apa itu??

*Chocolate Fountain in the house yawwww*



Gigih ai bergabung tenaga dengan my sis, Iera memotong buah buahan, cucuk marsmallow, cairkan coklat fondue . . Semuanya gara gara nak RASMIkan Chocolate Fountain ni.. Dan BERJAYA !!! Hooooo yeahhhh ~~ Yummyyyy . . .  Ai get ready buah epal hijau/merah, tembikai, buah peach, anggur, marshmallow dan biskut jejari..... Simple tapi ramai yang menyukai nyerrr... Ai jadik lega dan happy ! Berebut kau masa nak makan ni.... Rata rata sapa yang makan ni sure comot kat mulut.. sume chocolate... HAHAHA


*My Mini Candy Bar* hihihi



*Jemput jemput semua menjamu seleraaaa............coklat dah nak habis tuuuu........*

(picture taken from iPhone4s)  





LAST but NOT LEAST, 
MODEL Chocolate Fountain.....

My Pak Usu ! hihihihihi
 (semua nak jadik model, tapi tak pakai tudung , acena? hihi)



Alhamdullillah. Syukur. Mesin beroperasi dengan jayanyaaaa... So, ai dengan yakin boleh release produk ni dahh .. HEHE ~ Nanti ai up lain entry untuk cerita dengan lebih lanjut bagi sesiapa yang ingin menyewa okay! Ada PROMOSI yang menunggu uols! Dont miss !








Dapatkan PERFUMES yang pelbagai bau, rupa, yang pasti MURAHHH !
Jangan malu meow meow nak KLIK iklan kat bawah ni yerrrr  . . . . .








Yang lega sangat sangatttt ! dan berharap semoga semuanya berjaya !
signature ms eida

6 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhhh!!!! seronoknyaaaaaaa.... nak chocolate jugak!!!

    eida, semoga business bertambah maju yer!! tumpang happy utk eida jugak!

    ReplyDelete
  2. adehhhh..chocolate fountain.....sedapnyeeeee..

    ReplyDelete
  3. wahh bestnya....
    selalu kat hotel jer....
    ni buat sendiri best².. sukati jer nak makan dgn ape kan.. biskut atau buah...

    ReplyDelete
  4. impian nak buat housewarming nak letak benda alah nie la....hihihi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page