Monday, September 3, 2012

Texas Steak House !





Texas Steak House ni masa ai datang katanya baru beroperasi dalam 2weeks.. (ai pergi berbuka puasa hari tu) ~ Ai memang pengemar tegar steak ! Tapi hubby tak berapa suka sangat.. Jadiknya nak pergi makan steak tu bercinta sikit nak pujuk hubby lagik.. hihi ~ Cafe ni cantik sangat dekorasi dia.. Ala ala cowboy~~ Ai ada interview pelayan kat situ, dia cakap owner ni asal Melayu Kedah, memang minat gila dengan CowBoyy~

 *Unik sangat! tapi ai tak amik gambar sangat sbb dah ramai orang menunggu waktu berbuka*


*Kenyanggg sangat masa tu!!*



Apa yang diorder ?
Mushroom Soup & Garlic Bread RM10
Black Pep Steak RM13.90
Lamb Chop RM13.90
Apple Asam Boy RM3.90
Fresh Orange RM3.90
*kurma for free*


Totally recomended ! Yumyum ~~



For ur info : 
Texas Steak House area Bandar Tun Hussien Onn *sederet PapaRich*








Yang pasti akan datang lagi! Banyak menu tak habis cuba lagi ni.. hehehe~
signature ms eida

15 comments:

  1. en suami penggemar steak..ley cuba nih :)

    ReplyDelete
  2. en suami penggemar steak..ley cuba nih :)

    ReplyDelete
  3. Belanja aku makan dekat situ boleh :)) ..?

    NHMH

    ReplyDelete
  4. sib baek bukan kat TEXAS..hehhe
    tapi mmg nampak menaraik ..nyumm

    ReplyDelete
  5. byk gak ko mkn...cm sdap je weh..

    ReplyDelete
  6. kawan akakpun der suggestkan gi sini.. mungkin kena pergi suatu hari nanti...

    ReplyDelete
  7. dekat je ngan umah..kompem blh pegi..hehe

    ReplyDelete
  8. nampak best tp kalu nak g kena ngan member, husband malas nak layan makan-makan cam nie...huhuhu bosan..

    ReplyDelete
  9. nyummy nya.terliur org di sini...rege pun murah.lamb chop kat sini tak dpt la rege camtu

    ReplyDelete
  10. awkk....saya tahu tempat nih...dulu tapak shop ni konon nak buat hospital az zahara.aleh2 az zahara dah beli builiding sendiri.

    sederet TNB gak ni kan...kalo bayar letrik selalu je lalu situ. tp tak singgah2 pOn...ok nnt try la...sedap yer...

    ReplyDelete
  11. haa... dah mark tmpt ni ari tu... dkat jer dgn rumah... cuma tggu ms yg sesuai nak try...

    ReplyDelete
  12. nak pergi makan ajak la saya.. nampak mcm sedap jer.. hihihi

    ReplyDelete
  13. Duk jauh... Kalau sedap pun meleleh je lah.. Nak nangis :( ejekekk

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page