Friday, September 7, 2012

T U T U P dah Simple Give Away......





Ye. Dah tutup ye. Maaf pada sapa yang tak sempat nak join tu.............  4hari je tempoh Simple Give Away ni.. Dah nama pun Simple kannnn.... HEHE ~ Uols doa banyak banyak, jangan tinggal kemestian membaca blog GEDIK ni tau... HAHA ~ InsyaALLAH, ada rezeki lain, ai kongsikan bersama lagi.... Tangan yang Memberi lebih baik dari tangan yang Menerima... AMIN ~

Again. Senarai nama peserta Simple Give Away ~ Ada 35 orang... Fuhhhhh

  1. Cik Jue aka Ibu Farisyah 
  2. Careno
  3. Nory Zoulkefle
  4. Falsya
  5. ainmamasyahmi
  6. yannie bunny
  7. mell
  8. Mr. Firdaus Windey
  9. eka
  10. C.I.N.T.A
  11. Batik_Pink
  12. anna alaui
  13. NHMH
  14. PUANSTOBERI
  15. Shasha Gaff
  16. ryn
  17. Mieya Atiera
  18. chinta
  19. cahayachenta
  20. Nana Aris
  21. Mummy Chenta
  22. azievee
  23. Zana Adieyza
  24. Ros
  25. Mizz_War
  26. iera 11
  27. Ekjozbuluh
  28. A servant of Allah
  29. LeeyanaRadhi
  30. Zaza
  31. Masya
  32. Salmi Khairil
  33. eijasya
  34. Cik Awin
  35. Mizzeril

Pemenang akan dicabut oleh tangan hubby yer.. Malas pulak nak pakai sistem random tu... Baik lagi tangan hubby.... Tangan ai tak boleh, kang pilih kasih.... HEHE ~ Yang pasti ada SEORANG pemenang yang dicari.... Tapi takkan seorang je ? Maybe ada dua or tiga or empat pemenang? Tunggu dan lihat..... Pemenang akan diberitahu pada hari Isnin ~ Sabar sabar . . Ai tak pergi IKEA lagi .. Geng IKEA macam tak nak pergi tengah bulan je.. Seme pun nak pergi akhir bulan.... *tunggu gaji kan??* Ai mestilah kene pergi dengan diaorang .. Tak syok jalan Ikea sorang sorang.. HEHE ~ So, kalau hadiah tu lewat sikit, paham paham lah yerrrrr 


Oh ya lagi satu ! Jangan expect ai akan bagi Sofa Ikea pulak yerrr . . Cek seratusss je kot? HEHE ~ Tapi ai pasti akan cari barang yang boleh uols manfaatkan sampai bila bila... Bila guna je barang tu, uols akan teringat kat ai.... Dan terus bukak Blog GEDIK.. HAHA ~ Lorat !









Yang tak sabar nak tahu pemenang dia !! YEAHHHHH
signature ms eida

6 comments:

  1. hushhhh sempat jgk join GA nie... Hope ade rzeki nk dpt something dr IKEA kan...

    ReplyDelete
  2. hubby u call i tadi... i tak sempat nak pesan suruh cabut nama i... kahkahkah...

    ReplyDelete
  3. yeayyy dah close...harap2 ade "ong"...insyaALLAH..=)

    ReplyDelete
  4. mintak2 i bertuah la kan.. hihihihi...

    ReplyDelete
  5. Daia.... ckp kat BOTAK.. dia sgt ENSEM~~~ (harap2 botak cabut nama ai) hahahaha..

    Mizz_War

    ReplyDelete
  6. maap, pemenang sudah diketahui...sayalah orgnye!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page