Tuesday, September 11, 2012

Sayang dah 30 ~ ♥♥ U !





Sabtu. 8 September 2012, genap hubby berusia 30tahun. Ulang taip,  TIGAPULUHTAHUN.. heee~ Saja nyakat hubby... Tua dah yu sayang ~~ lalalalaalalaaaa . . . Tapi hubby tak macam 30 siries pun.. Dont worry ! Untung jadik orang kecik ni... Ramai yang tertipu... HAHA


Besday kali ni, hubby takmo kek. Dah besar panjang katanya takyah lah kek sangat kan... kan.. Doa kan dia yang baik baik sudahhh ! Tapi ai tekad nak bawak hubby celebrate jugakkk . . Takkan nak duduk rumah saja? Tak best ! *padahal bini dia yang nak jalan* heee~ *next entry celebration @ TS*


*Ada rupa takk hubby macam 30 tahun? Nampak macam we all sebaya je kannnnnnn.........*
HAHA


Pic from iPhone 4s~ Cantkk le pulokkkkk.....


Ucapan untuk hubby, *even dah cakap hari tu, nak taip jugak kat sini*


'♥♥ Selamat Hari Lahir Sayangku........ Semoga Panjang Umur~ Murah Rezeki~ Semoga menjadi SUAMI dan BAPAK yang terBAEKKKkkk di dunia dan akhirat. AMIN ~ Happy 30 tahun sayangku! ♥♥'




p/s : sorry for the late post! sooo........busy today!







Yang penat sangat sangat.. bye nak tido!
signature ms eida

8 comments:

  1. hapy bestday buat hubby eida.. ape namanya rahmat yer... hihihihihi...

    moga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki... amin.... iyerlah awet muda betul kalau cakap 25 pun akak caya...

    ReplyDelete
  2. hepi belated besday abg andi....semoga diberkati Allah, dikurniakan kesihatan yg baik dan jadi suami yg mantop untuk kak eida yang meletops ni..hihi....30 it's just a number bang...dont worry too much. u still cute husband for ur cute spouse. -ain- :)

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday rakan sebaya..

    Semoga jadi imam yg terbaik untuk ieda cute. .amin

    ReplyDelete
  4. happy belated birthday untuk encik andi.. semoga terus dimurahkan rezeki hendaknya..

    x nampak macam 30 tahun pun.. so x perlu risau eh..

    ReplyDelete
  5. happy belated besday abg andi..hehehe..(kan dah 30..kena la pggil abg)

    semoga sentiasa dibawah lindungan Allah SWT..semoga ada rezeki anak utk kalian berdua 1 hari nanti..amin..

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir utk suami ida..
    smoga sentiasa dirahmati..

    ReplyDelete
  7. Hepi bday untuk die.. Asben eida kcik nmpk muda.. Ekeke

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page