Thursday, September 6, 2012

Nama peserta Simple Give Away ~





Untuk rujukan ai. Senang nak tengok.. Ai listkan semua peserta Simple Give Away... ~


  1. Cik Jue aka Ibu Farisyah 
  2. Careno
  3. Nory Zoulkefle
  4. Falsya
  5. ainmamasyahmi
  6. yannie bunny
  7. mell
  8. Mr. Firdaus Windey
  9. eka
  10. C.I.N.T.A
  11. Batik_Pink
  12. anna alaui
  13. NHMH
  14. PUANSTOBERI
  15. Shasha Gaff
  16. ryn
  17. Mieya Atiera
  18. chinta
  19. cahayachenta
  20. Nana Aris
  21. Mummy Chenta
  22. azievee
  23. Zana Adieyza
  24. Ros
  25. Mizz_War
  26. iera 11
  27. Ekjozbuluh
(ada yang tertinggal ke?)

Fuhhh ~ letih nak taip satu satu nama.. hihi ~ Ingat nak letak link, malas ler pulokkkk....... Ok ok, untuk pengetahuan semua, masih boleh join ye Simple Give Away ni... Tak kira uols follower ai ke.... Silentr readers ai ke... Readers tapi takde blog ke...... Si Anon ke....... Wei , ai tak kisahhhhhhhh kott ! Ai ikhlas nak berkongsi rezeki cinonet ni dengan uols semuaaaa.................... ~ 

Tinggalkan komen uols di SINI aje... Tak kira komen ape pun~~ Ai tak tahu bila nak tutup GA ni... nanti lah.. Duit dah masuk tu......... HEHE ~ Nantilah..... ~ Sabar ye noks!








Yang sedang melantakk , ada Jamuan Raya Kementerian... HEHE
signature ms eida

12 comments:

  1. Hr2 aku bc blog ko.yg penting blog kawan aku ni besh sgt :-)

    ReplyDelete
  2. uikss..nme tercalon jgk yea..
    tenkiu..tenkiu..
    dpt ke x present blom tentu lg..muahaha

    ReplyDelete
  3. yeay...no 9.datang lapor diri.roger n out

    ReplyDelete
  4. nama saya ada!!1 yeaaayyyy!!

    kalau nak pergi ikea cari hadiah, bolehlah ajak saya.. hahahha...

    ReplyDelete
  5. macam mane akak boleh tercicir x masuk senarai ni .. ok².. nanti rojer...

    ReplyDelete
  6. yeayyy3....no.3 tu saya lar...hikhikhik

    ReplyDelete
  7. eh, nama yani ada la! hehehe...harap2 ada harapan dpt giveaway dr ieda...fuhh!!fuuhh!!

    ReplyDelete
  8. eh tengok..punya tengok..ada nama chenta di situ.. yeay! tq ieda

    ReplyDelete
  9. cik anon tu rupanyer mizz war...tersenarai gak...harap2 ada luck...hihu..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page