Tuesday, September 4, 2012

My 1st Cek from Mr. Nuffnang !




Hari ni sangat BEST ! Kenapa ? Sebabnya... yang ditunggu tunggu, akhirnya sampai juaa..... Apakah? Ingat entry ini ?? 23Julai2012 cash out. 3September2012 baru terima cek. Lama kan ?? Berkat kesabaran.. *weh! boleh tak jangan nak skema sangat ayat??* HAHA

*Amount biasa sahaja kan? Tapi seronok ronokkkk sangatttt*



Terus tunjuk gambar... Tak boleh skema kan? HAHA .. Alhamdulillah.. Rezeki kecik dari blog GEDIK untuk ai ~ Thanks semua yang sudi meluangkan masa sepolohsaat untuk baca blog yang merapu meraban perasaan ni.... Time kasih sangat sangat !!! Dah selamat di bank in kan ke bank pagi tadi... Laju tuuu ajak hubby pergi CIMB Bukit Tunku..... Start kira kira ni, agaknya hari Jumaat lah kot dapat kan ? Hoooo... yeahhhhhh !!~~~~


Simple perkongsian buat ai untuk semua, tak kira followers, silent readers, stalker, si anon, ishkk.. Tak kesah sapa pun, sebab uols lah yang membantu ai merasa rezeki kecik ni.......... So, ai nak buat SIMPLE Give Away ! Simple sangat ! Just drop komen..... Uols akan masuk dlm list peserta GA ai... Pemenang? Ai akan amik random saja.. Berapa orang? Ikut suka hati ai.... HAHA ~ 


Ingat, terbuka kepada semua, followers, silent readers, stalker, si anon.. (haha)... Komen saja.... Bila dah komen tu, pandai pandai lah sentiasa mengikuti blog ni untuk tahu pemenangnya .. Time tu baru bagi fullname/address/no hp. (takkan di publish pun) .. Setuju?


Tarikh tamat komen? hmmm..... nanti ai bagitahu la...... hihihi







Yang rasa nak bagi.... sesuatu dari Ikea... HEHE ~
signature ms eida

36 comments:

  1. yeyeyeyeye....
    akak pun tengah tunggu gak cek gak nie...
    kali kedua masa pertama dulu ...gila punya syok RM 50 dah cashkan...hahahaha

    ReplyDelete
  2. nak kena komen ape utk joint GA ni... ehhh... dah terkomen dan terjoint GA pun... wakaka...
    Tak sabar nak tgk duit bercambah jugak...

    ReplyDelete
  3. wahhh bile lah nory nk dpt cheque dr nuffnang ni....?hehehe...

    nory nk join GA.....(dah kira join ke ni? ) hehehe

    ReplyDelete
  4. bestkan dapat duit cenggini..
    dari hobi, dpt income..

    ReplyDelete
  5. Nak joinnnnn!!! Semoga terpilih *puhh kiri, puhhh kanan* hihihi

    ReplyDelete
  6. HAI KAK EIDA....NAMA SAYA MELL..SAYA KALAU X BACA BLOG AWAK, SAYA BOLEH SENGAL...PAGI2 BUKAK GEDIK DULU....X CAYE TANYA PN. ODAH.... ~CAMNI LEH DAPAT TAK??~

    ReplyDelete
  7. untunglah ieda... kira byak ler tu.. sapa nak kasi kan..

    ReplyDelete
  8. NAK MASUK GA! NAK MASUK GA...

    eida tau eka tak penah dpt 1sen pun dari nuffnang... hehe blog repekan.. mana nak dpt nya

    ReplyDelete
  9. bestnya.. apsal la ai x pernah pun x dpt?? hihihihih..

    ReplyDelete
  10. Seronok pulak tgk member2 blogger dapat cek dr nuffnang....yani baru2 lagi berjinak2 dgn nuffnang....tgk status terkini duit pun malu.....tak berapa sen pun...huhu....

    ni dah kire join GA ke? Hehu.....

    ReplyDelete
  11. boleh belanja aku steak kat texas steak house weh....;)

    ReplyDelete
  12. Rezeki kamu..TAK pernah dpt pun..jealous nokss

    **buang comment yg sebelum ini..hihihi

    NHMH

    ReplyDelete
  13. nak dapat cash mcm akak tp kite ni pemalas nak update blog. Beshnye kak!
    eh, dah terkomen. so da join la GA ni ye? hihihih

    ReplyDelete
  14. hahaha...
    slalu baca blog nih
    tahniah dapat duit nuffnang...
    byk boleh buat tu

    erk,, kira dah join GA kan?

    ReplyDelete
  15. tahniah2... rezeki bulan syawal tu... dan juga rezeki mustang sekali... boleh makan sedap2... sy pun dlu ms mula2 dpt 1st cek terus rs excited terlebih.. padahal masa tu dapat rm50 je.. tapi rezeki kecil yang penuh makna...

    ReplyDelete
  16. nak join GA yeay!

    bestnya dah boleh cash out..congratz eida!

    nana punya nuffy belum layak cash out lagi..hehe

    ReplyDelete
  17. syoknye..chenta punya nuffnang ada la bpe hingit he3

    ReplyDelete
  18. zana pun baru dapat check dari nuffnang semalam petang.. hari ni cadangnya baru nak gie bank..

    tp kan, lepas cash out hari tu, earning zana lambat betul nak gerak! dah sebulan xde BE baru.. hohohoho!!

    ReplyDelete
  19. Wah bestnyer.. Ros bru rm2 :( nk ngis....

    ReplyDelete
  20. AI NAK MENANG GA NI!!! TOLONGLA...WALAUPON AI "CIK ANON" !!!

    p/s- ai setuju komen si MELL tu~~~

    Mizz_War

    ReplyDelete
  21. wow bestnyer..cm xcaye je dpt uit free2 je kn..rejki2..
    *congratss nokk*

    p/s:nti tlg update kn blog bole?nak kasi tuka iklan nak bubuh top page blog i..transfer kn yg duduk bwh komen tu bagi naik atas..tq tau..LOL!!

    ReplyDelete
  22. SEMPAT LAGI KE NAK JOIN? ADUSSS, GUA KETINGGALAN LE!...

    P/S; DAH KOMEN KIRA JOIN LE, KN? KAH3

    ReplyDelete
  23. eyh bulih join lg ke ni eida? ihiksss....gatai yana ni kan kan? hihih

    ReplyDelete
  24. Nak join jugaaakk.. Macam mana nak masuk eek? Eh.. kiranya ni dah join la eekk.. zaza dah komen dah.. hihihihi..

    ReplyDelete
  25. nak join jugakkkk sebelum terlambat ....

    murah rezeki ieda banyak tu .. akak x merasa cashout lagi tau ... yg ade pun x mampu lepas cashout lagi hihihihihi.....

    ReplyDelete
  26. banyak tu masyukk..!!! kita BE pun tak pernah kenal blog SKA..dan sekarang dalam dilema sebab salah eja tertinggal satu huruf, macam mana nak tukar yer kat nuffnang tu..hantar ticket tu cam ner..tak tau heheee

    ReplyDelete
  27. alamak nape br prasan ni, sy nk join jg.. nk gak gift dr ikea... boleh?.. hehehe... arap2 ada la rezki sy...

    ReplyDelete
  28. alhamdulillah...rezeki dr nuffnang ye...

    saje try GA ni, kot2 de rezeki juga ;)

    ReplyDelete
  29. Tahniah.... Sume tu Rezeki.. Bole wt open house lagi tu...

    opppss... Sye pn nk try GA ni, hihihi
    Kot2 rezeki sye pulak.. :)

    ReplyDelete
  30. iedaaaaaaaaaaaaa......serius kak fieda terkejut beruk ni tau..hahahaha..nak gelak habis2 dulu..nasib rasa nk bukak entry ni...terpandang plk adress ieda tu..nak tau tak..kita ni sebelah umah jer la..kikikiki..idok ler sebelah umah tapi sebelah blok aje..kak fieda duk blok 12..hahahaha..kelakor la pulok..aduhai..kocik benor rupanya dunia blog ni...mlm ni ada jamuan raya kat bawah...pi kaa..?kak fieda tak gi ada hal..eh..nanti kalau free kita dating kt taman,ambik2 gambor...kikiki..haaaaa..tu dia tak habis gelak lagi ni..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page