Monday, September 17, 2012

Mushang bagi C U T I




Nak tahu sebab ape semua orang cuti hari ni ? Hari Malaysia ? Naaaaa . . . *sambil geleng geleng kepala* . . Sebabnya hari ni Mushang genap 7 bulan . . YEAHHHH ~~ That y uols cuti . . .HAHA . .Lawakk tak? Ok tak ? Baikkkkk

*Dulu Mushang muat lah tido atas bantal tu, sekarang dah TAK muat. 
Nanti kita kecek bapak beli bantal baru yer.... hihihi*


Lama rasanya tak update pasal Mushang . . Ada yang rindu cerita ceritot pasal Mushang ? Gilakk Mushang ada admire ! HAHA ~ Mushang hari ni dah genap 7 bulan . . Makin besar. berat ! Last check up, berat Mushang 3.3kg... Itu last week lah.. This week? Ai rasa dah cecah 4kg kot? Hihi ~ Makan banyak mamat sekor ni .. Sekarang dah suka pulak makan ayam/ikan rebus.. Alahai... Malasnye nak merebus semula... Elok2 makan pallet nak makan ikan rebus pulakkk...... Tambah kerja ma lah Mushang !! Pergi dekat bapakkkkkkk... hihiihi


Mushang 7 bulan? Makin ligat.... Tapi tak nakal.. Cuma suka menyibuk hal orang ~ huehuehueeee. . Kesihatan? OK ! Mushang dah tak berapa takut dengan orang.. Cuma ai kene kerap bawak Mushang keluar rumah, jalan jalan, supaya Mushang tak berapa takut dengan bunyi bunyian, keadaan sekeliling... Suka tengok Laura, (Nory punya kucing), siap boleh jalan jalan , boleh balik rumah balik.dengan sendirinya.... pandainyer Laura! Mushang pun nak belajar Smart Reader lah macam ni... HEHE


Apa nak bagi kat Mushang ni? Kalau orang boleh buat besday party.. Kalau Mushang? Kita rebus ayam nak nak ? Hari ni Mushang dibenarkan melantak ayam rebus dari pagi ke malam..... Makan sampai kenyang ye ! Sebab besok, Mushang kene makan pallet balikkkk ... hihi


*Kaki penyibuk kan? Orang nak cari CD, dia sibuk masuk dalam kabinet tu!
Padan muka kene kurung dalam tu... HAHA*



Ucapan untuk Mushang, puiii
Semoga menjadi kucing yang SIHAT, BAIK dan maintain MACHO gitu~~ HAHA








Yang sayang sangattt dekat Mushang !
signature ms eida

1 comment:

  1. hihihi...mushang musyeukkkkkk.......leb leb leb mushang!

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page