Tuesday, September 11, 2012

Minggu Ketiga SYAWAL 1433H





Minggu ketiga Syawal kurang jemputan.. Yang banyak pun hari Sabtu tapi semua tak dapat nak pergii... Jemputan menternak lemak bermula malam Jumaat 7.9.2012 ~ HEHE ~ Ke rumah Cta (baca sitah yerr) Lawa sangat rumah Cta, ada kolam ikan yaww ~ Dessert Cta adalah TERBAEKKK.. ~

*Rumah Cta @ Hulu Langat. 9pm. 7Septermber 2012*

 *Inilah dessert cta. Banana Split Cta  *tak pasal pasal dapat nama* Gilakkk sedap ! Ai memang suka semua yang berunsurkan IceCream... HEHE~ 
Ai nak buatttt jugakkkkkk


Hari Sabtu. 8September 2012.. Ai block hari ni untuk tidak menghadiri mana mana jemputan sebabnya nak celebrate besday hubby .. ~ YEAHH ! Kat mana ? Times Square (TS) ! Bersama sama family ai yang lain... Seharian kami kat sana main theme parkkk.... Next entry ai ceritakan yer.... 

*Sapa paling gelappp? HAHA*



Balik dari TS, sempat follow mak pergi openhouse rumah kawan mak.. Ada dua rumah.... Makan free~ Bapak best sebabnya we all memang tak makan seharian, asyik main game je............ Melantak kau! Malam tu balik...............Ahad tak de plan pun.. Nak attend satu buah rumah.. Tu pun kat tingkat bawah rumah we all...... Tak jauh mana pun... HEHE~ Selebihnya, berehat saja di rumah... Syokkkkkkk . . Minggu depan? Tak pasti lagi. . . Macam dah slow je openhouse? Sebab tengah bulan ke... hihi







Yang sedang sibuk dengan Jamuan Raya CPUM, huh
signature ms eida

10 comments:

  1. Rumah CTA cantik, merah nokss :)) TAK dpt join apa apa pun aktiviti korang :( later okay dear

    NHMH

    ReplyDelete
  2. selagi x habis Syawal, memang sana sini ada makan2... lepas syawal pun ada jugak tau.. hahahha

    ReplyDelete
  3. banana split tue nampak sedap...
    jangan lupa kongsi resepi ok

    ReplyDelete
  4. aku tiap2 mggu ada je jmputan open house...adoii..penat gilakk...tp best dpt mkn free..hihi..

    aku pn nk try buat banana split..sedap mkn kt umah cta haritu..;)

    ReplyDelete
  5. sedapnya ais krim tuu...
    ssllluurrp..

    ReplyDelete
  6. eida jgn lupa kongsi resipi ye...nmpak macam sedap

    ReplyDelete
  7. eida jgn lupa kongsi resipi ye...nmpak macam sedap

    ReplyDelete
  8. selagi tak habis syawal banyak jemputan open house.. setiap minggu penuh.... cuma sempat x sempat jerlah nak perginya... dah kalau satu utara satu selatan laluan lain² .. mcm mane nak singgah kan...

    ReplyDelete
  9. tq dtang (^^)V
    datgla lagi =)

    desert tu best sbb makan ramai2 kan =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page