Monday, September 3, 2012

Dear September ~





3hb September = CD3 (brownish lagiiiii) .. Eh eh macam senang je nak kira bila sama dengan tarikh? hikhik ~ Cycle lepas 80hari... Jangan buat muka terkejut sangatlah.... Kan dah biasa Miss P tingtong macam ni?  Tapi tu lama sangat ni ! Tersaaaaangaatttt lamaaa... Pestime! Marah ai makan macam macam lewtewwww ~~ Nak suruh kawal pemakanan? Takboleh! Bulan September adalah bulan makan ! makan ! makan ! Sana sini orang invite pergi Openhouse lerrr.... Cannottt! Heeee ~ Kita diet bulan Oktober boleh tak Miss P ? *Hanggok pale*

Tapi even taknak diet sangat, ai akan straight dgn all supplements/vitamins yang dah sebulan ditinggalkan.. Hueeee~ Bulan puasa hari tu, ai tak makan langsung! Asyikk terlupa ajeee~ So, bulan September ni kita start balikk yeeeee . . . . 

All suplements yg dimaksudkan ialah : *poyo nye ayat aku!*
GLA.Spirulina.AcidFolic.HabbatusSauda.OliveOilExtraVirgin.JusKurma.PatiDelima.Madu.

Habits sentiasa, pakai pad herbs & pantylinerherbs everyday okay!

BBT? Dah tinggal separuh jalan hari tu, bulan puasa tak amik suhu pun~ Boleh sambung balik ke? Kene sambung or buat chart baru yek? tetiba blur sat! HAHA

Dan yang terakhir, bila boleh kita jumpa doktor pakar ni ??? *pertanyaan pada diri sendiri*

*T A K U T*





Yang mula pening balik pk hal Miss P ni ! aduyaiiiiii
signature ms eida

3 comments:

  1. ohoi! semangatnya kawan.. semangat saya dah terbang ni.. nak panggil suruh hinggap kembali :)

    ReplyDelete
  2. aida belum period lagiiiiii...

    ReplyDelete
  3. chaiyokk..chaiyoookk eida i know u can do it hu3....
    rasanya BBt tue xleh sambung.. bila kita masukkan date 1st period dia dh keluar chart baru... teruskan jer... chart lama tue dia cam tergantung jer laa camtue...

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page