Thursday, September 13, 2012

Dan nama yang bertuah itu adalah . . .





Sorry for the late pengumuman yer... Ahad. Pukul 2.30pm. Hubby start cabut nama. Siap bersnowcap tutup mata.. Taknak nampak langsung kertas nama tu katanya... Bagus bagus.. Ai pulak dah get ready dengan camera..... Ai nak ada 5 nama untuk hadiah saguhati... dan 1 nama hadiah utama.. Bermakna ai ada 6 nama yang bertuah !!! YEAHHHHHH ~~ Semua nama memang dicabut oleh tangan hubby.......... Tiada pilih kasih............  Jom kita tengokkk sapa yang bertuah ituuuuuuuuuuuuuuuuuu...............


*Adil takkk?? HEHE*






Yang ditunggu tunggu , 













Cik Jue aka Ibu Farisyah


azieevee


mizzwar


anna alaui


zaza



Hadiah UTAMA - 
iera11


T A H N I A H ! T A H N I A H ! Eh eh ? Tak habis lagi.......... Ingat tak ai pergi TimesSquare dapat Mystery Gift?? Yesszaaaa.. Ai nak bagi pada nama yang bertuah.. Ai mintak hubby cabut satu lagi nama... Siapa??  Shasha Ghaff

Pun tak habis lagi nie........ Jumaat lepas ai pergi SALE SSF, Jln TAR. Ada ai beli something yang ai sendiri pun suka...... So, ai mintak hubby cabut 2 nama.... Nama yang bertuah itu ialah ? Eijasha dan MELL !



Dah cukup. Ada 9 orang kali ni.. ~ Tahniah pada semua yang bertuah... Yang tak dicabut nama tu jangan bersedih hati........... Ai pasti akan buat lagi GiveAway ni.. Ai kan baik hati... HAHA ~ Dan yang pasti ai nak ucap ribuan terima kasih pada yang sudi join Simple Give Away dari ai..................  Pada yang bertuah tu, harap uols suka dengan hadiah yang bakal diterima itu........ HEHE ~


Email ai : iedand23@gmail untuk sahkan kemenangan ini. Kang takde orang respond, ai bagi kat orang lain.... HEHE ~







Yang selesai satu tanggungjawab... hehe~
signature ms eida

22 comments:

  1. eh...eh.nama aku la..thnks andi..hehe...eh,hadiah utama dpt kt adik beradik sndiri la..mmg untung!


    seksi jugak org yg cabut nama bertuah tu..kikiki..

    ReplyDelete
  2. ahh... sie2 aku rasuah rahmat...

    ReplyDelete
  3. hahahaha..hadoi...nama aku 1 pun xsangkut...kikiki..syabas bete kpd yg menang.....silalah buat entry ye kwn2..aku nak tau ape hadiah tu....nan hadooo lah haku...hahaha

    ReplyDelete
  4. tahniah pada pemenang....
    alahai xde rezeki lg nampaknya...hehe

    ReplyDelete
  5. alahai..takde rezeki kali ni.....hehehe

    ReplyDelete
  6. Yeahhhhhh......menang jugak.......

    ReplyDelete
  7. hahaha. bertuah nama kita ade jugak ye. hihih. mekasih kak :)

    ReplyDelete
  8. apsal name mak xsangkut....

    ReplyDelete
  9. mmg adil dan saksama..takde sorang pun dari golongan TTC Corner. Miahahah :P

    ReplyDelete
  10. alaaaa, macam mana nadia boleh miss part givaway ni!!! *stresss! ;)

    ReplyDelete
  11. memang selalu tak bertuah..huhuhu...

    ReplyDelete
  12. adil tuh. suami smpi tutup mata gitu lg hehhee

    ReplyDelete
  13. waaaaaaa rasa mcm tak cayalah...
    terima kasih eida

    ReplyDelete
  14. tahniah buat semua pemenang ...

    ReplyDelete
  15. tahniah pada mereka semua...

    ieda nak review blog kak fieda...isshh malu la..bkn blog glamer pun..hihihi...ieda pi jer jenguk blog kak fieda kalau nak tgk drama tu..insyaallah kalau sempat kak fieda share utk sama2 tgk..

    ReplyDelete
  16. ala x dapat.. wokehhh yang dapat hadiah tu ai jelous.. hihihi

    ReplyDelete
  17. yeaaahhh... dapaattt.. thanks ieda..

    ReplyDelete
  18. yeah...sib baik bertuah...yang x tahan tukang cabut no tu...hehehe

    ReplyDelete
  19. yeaayyyy!!
    dpt adiah utama pulak tu..rezeki2..mmg lh xbias kn even sisters yg menang sbb siap pkai snowcap bagai org yg cabutkn undian tu..muahahha

    ermm..apekah gift utk adiah utama itu..jeng jeng jeng

    ALHAMDULILLAH..keputusan yg mengejutkan!!x disangka2..hikhik..TQ100x...;p

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page