Monday, September 17, 2012

Cuti Umum bagi Tahun 2013




Lagi beberapa jam je lagi ni.. Ada yang dah start tercangok depan pc keee ? *sambil memandang tanpa berkelip mata Laman Web AirAsia* HUHU ~ Ai tak tahu lagi nak kemana, tapi saja nak sibuk sibuk men'jem'kan lagi trafik AirAsia.. HEHE ~ Sebelum tu, nasihat ai pada yang dah start berkira kira nak berholiday, maklumat ini sangat penting ye ! Jangan pulak booking tiket flight pada Hari Raya Aildilfitri pulakkk.... HOhooooooo!!~


Check this out! Calendar 2013 !

*Jangan FreeSeats banyak bulan Julai & Ogos sudahhhh..  
Baik takyah bagi free! TAU?*


Info : dari SINI ~


p/s : Selamat Berplanning dengan berhemah !







Yang disuruh usha flight ke Bandung ??? OK !
signature ms eida

8 comments:

  1. oh ho.. bandung yerp... jom sama2 hangatkan talian AA

    ReplyDelete
  2. wah, nak cuti ke mana tu puan eida oiiiiii...

    ReplyDelete
  3. Wah puan eida kita ni plan bercuti yer.?? Hmmm jelesss :p

    ReplyDelete
  4. wah cepat dia update...chinta dok terpikir2 nak g mana tahun depan..hehheh

    ReplyDelete
  5. disuruh???
    hahaha...
    layannzzz..;p

    ReplyDelete
  6. wahh kelender tahun depan...

    nak kebandung ehhhh .....
    ok satu hari sebelum sambutan maulidurasul bestday akak hihihihi ....

    ReplyDelete
  7. mmg dh kna wat planning ni.. :)
    tahun depan tggal beberapa bulan je lagi

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page