Monday, September 17, 2012

Checking nama diblacklist or not? PTPTN !





Saja nak share pasal pinjaman PTPTN ni~ Ai tak. Tapi hubby ye. Macam tak pernah nampak pun hubby bayar tiap2 bulan? hihihi~ Mungkin dia suka bayar segedebuk sekali akhir tahun kot?? Tapi bila AA buat FreeSeats ni, mulalah checking sana sini... Mana lah tahu nanti hubby sangkut kat airport ke kan? Eh? Nak ke International keee? TET !! ~ Uols pun boleh check, kalau kalau bimbang atau ragu ragu nama uols di BLACKLIST dalam senarai PEMINJAM PTPTN yang INGKAR !



Mula - mula ,

Tekan semak


Masukkan No Kad Pengenalan dan Tekan semak lagi


 Hasilnya TIADA HALANGAN jika uols bukan dalam senarai diBLACKLISt yer!



Yeahhhh ~ Hubby BEBAS berjalan ke OBerSEA !








Yang sukaa sangatttt,
signature ms eida

5 comments:

  1. kalo bayar setiap bulan..jgn risau dia tak blacklist..

    ReplyDelete
  2. hohoho.. tq tq... i pun tiada halangan nak g obersea... cuma halangan skrg ni adalah pulus...

    ReplyDelete
  3. Ros xsempat nak buatpinjaman... :( gatal kawen awal... Kahkah

    ReplyDelete
  4. better check tym btol2 nk keluar negara nti..
    sbb statement tu ckp TIADA HALANGAN buat MASA INI kn..
    incase tetibe jadik tym nk berlepas ke obersea tak dpt pulak tym tu nk pegi..just 4 ur info..;)

    ReplyDelete
  5. Yess, tiada halangan jugak untuk aku.. :)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page