Thursday, September 20, 2012

Buat duit Online ~ Jom daftar SAYS pulakkkk






Pernah dengar pasal SAYS.com?? Ai baru dua hari dengar... HAHA ~ Terus laju mendaftar... Si ida ni kalau berkenaan dengan $$$ , sangat lajuuuuuuu okayyyyyy ! Terima kasih lah kepada para bloggers yang update pasal Says tu.... Ai selamat sudah menjoin kan diri... Now, sibuk broadcast sana sini nak kumpul $$$ ! Says ni macam Nuffnang jugakk, syarikat pengiklanan.. Kite kene iklankan iklan dari Says.com then $$$ akan masuk dalam acc Says.com kita.... Yang syoknyer $$$ dari Says.com ni cepat sikit bertambah dari Nuffnang tu... HEHE ~


Uols dah daftar belum? Jangan lepaskan peluang beb~~ Tak salah buat side income ni.. Suka kan duduk melayari internet, so apa salahnya ?? Meh sini ai ajar macam mana nak daftar says ni.. Ai kan baik hati.. HAHAHA ~ Sama sama dapat $$$..  *si mata duitan*




Akan keluar page serupa ini. So, Create My Account yer ~ Isi semua tu tawww 



Ai dah siap ISI . Then klik create my account tu................ 



Pastu, uols kene Activekan link yang akan diberi melalui email yang telah uols daftar tu
 bila uols dah create account tu.. 
Klik link tu untuk aktifkan acc Says.com uolsss ~



DAH SIAP ! Then uols Update Profile. Jangan tak update.. 
Kang tak bernama uols punya acc pulakkk.. HEHE~



Simple aje.. Kannn ?? Isi nama penuh, email, tarikh lahir, gender itu ini. 
Masuk pulak gambar paling comel ! HAHA ~
SIAP !



Dah siap daftar tapi macam mana nak dapat $$$ ?? Sentiasa lah iklankan iklan yang ada kat dashboard uols.... Boleh iklan di facebook, blog, twitter.... Haiiii, seronok taww!!! Ai baru 2 hari mendaftar, sudah ada RM6.00 dalam acc.. Syokkkkkkk ! Rajin rajinkan diri ye ! Tak rajin, tak dapat ! okayy?  hihi

2 hari dah RM6, fuyooo.... Semangat ai nak berbroadcast!



Ouh lupa nak cakap, bila mendaftar je, uols automatik akan dapat RM5.00... HEHE ~ Ape tunggu lagi beb?? Jom daftar Says ! Klik SINI ~   Then ikut semua tuto yang ai buat tu.. Khas untuk uolsss... HEHE~




p/s : kalau uols tak paham, jgn malu tanya ai tauu.. ai akan jawab mana yang ai tahu~








Yang sedia menjawab segala pertanyaan,
signature ms eida

13 comments:

  1. Wahhhhnk cube jugak boleh?..hehe

    ReplyDelete
  2. hubby nory tgh galak dgn Says skrg ni...hehehe

    ReplyDelete
  3. says mmg best..laju dari nuffnang...kak fieda alhamdulillah dh nmerasa dh cashout says..

    ReplyDelete
  4. hehehe..aku dh register dh..tggal nk iklankan je..thnks sbb ajor aku..;)

    ReplyDelete
  5. @Falsya

    BOlehhh.. dipersilakan... Klik link dan ikut tuto tu... Selamat berbroadcast! hehehee~

    ReplyDelete
  6. @fieda

    WOW! Tak sabar nak cashout jugakkkk...

    ReplyDelete
  7. suka jgk dgn says nie..senang dan mudah dikongsi..

    ReplyDelete
  8. I will bookmark your blog and have my kids check up here frequently. I'm very certain they will understand lots of new stuff here than anybody else.

    ReplyDelete
  9. Iklan nuffnang pun takde hasil..ni kan pula says...hehe

    ReplyDelete
  10. dah dftar jugak smlm... br nak buat tuto pasal ni... huhuu...

    ReplyDelete
  11. salam sis!:)
    kite da join da says mi,, then da brodcast,, cmne nk pstikn pe yg kite brodcast 2 jd duit?

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page