Thursday, September 27, 2012

Bloglist bagi uols P E N T I N G takk ?





BlogList penting tak bagi uols ? Bagi blogger ?? Ape lagii nak dibangkitkan oleh si Gedik ni ?? HAHA ~ Cari idea nak borak beb..........  ;p  Bagi ai, bloglist SANGAT sangat PENTING !! Bila ai masuk satu satu blog tu, ai PASTI akan tengok Bloglist dia... Bila ada tajuk yang menarik ai nak baca, ai KLIK ! Bila ai baca, eh TERsuka pulak, then ai FOLLOW blog tu................  Begitulahhhh


Jangan pelik bila kawan uols, ai follow... Dan ai tak pelik bila rakan rakan blogger lelaki ai tetiba follow BlogList TTC Corner?? HAHAHA  Gasakkk arr uols !  ;p   See.. uols pun usha BlogList orang kan? kan? Which is pentinglah BlogList dalam sesebuah blog........................... Dalam blog ai, ai pecahkan kepada 4 bahagian :


1) Siblings - Blog kakak, adik dan abang ipar yang dah lama tak update... huhu
2) TTC Corner - Dimana semua dalam list ini yang sedang concieve untuk mendapatkan baby
3) ICTRBA - Blog TTC jugak - Ai follow dari facebook
4) Read Them - Blog yang WAJIB ai bukak, baca !! Tapi sayang, ada yang dah berbulan bulan tak updateeeeee   ;(

 ** boleh tengok kat sidebar**


Ai suka baca blog yang berupdate.... Mesti banyak cerita menarik? Uols pun sama ? Maknenye, bloglist kene yang fresh fresh lah kan... Ai terasa macam nak rombak balik BlogList ai ~ Yang mana ai suka baca, ai letak.. Yang mana selalu update, ai letak.. Dan yang tidak berblog sudah? Dan yang sudah berbulan tak update ? Ai terpaksa remove.. Sorry ! Cuma tiada dalam BlogList aje, kalau uols update, keluar jugak kat dashboard ai.... HEHE ~  Jangan marah, jangan kecik hati yer... Update lah blog selalu yerk  ;p


Uols klasifikasi Bloglist uols macam mana ? Ce cerita sikit !  heeee ~








Yang mencari masa nak rombak semula ni !
signature ms eida

5 comments:

  1. tq sis sebab letak my blog dlm ur list..
    the problem is tuk my blog klu letak bloglist akan kuar name blog je..
    maybe kne tukar template wordpress tu..malasnye nak edit2..hihi

    ReplyDelete
  2. aku pn tgh nk rombak sikit2 blog aku tu..baru je smlm buat bloglist..hihi mcm tau2 je ko ek..

    tp aku dh remove balik..sbb ada nk tnya ko smthing beb..ko kn sifu aku..hihi..tp ko bz plak..nti xbz bgtau aku k..

    ReplyDelete
  3. dulu zana rajin update bloglist.. now dah setahun rasanya x tukar.. zana pecahkan utk TTC & Ex-TTC, Wife, Gadis, Blogger Putrajaya & Bussines..

    kadang2 baru perasan ada yang under "gadis" tu dah jadi "wife".. punyalah pemalas aku nak update kan?? hahahah...

    nmpknya zana pun kena rombak la bloglist..hahahha

    ReplyDelete
  4. kak fieda rasa bloglist tu sgt penting sbb sng nk terjah blog kawan2..lagipun dashboard dh lama tak keluar updated entry dari kwn2..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page