Thursday, September 20, 2012

Akhirnyaa . . .




Perasaan tak siang tadi, blog ai macam suram je... Ada 1 entry pagi (itu pun autopublish) then sampai ke petang baru ada sebijik lagi entry .. Itu pun auto publish.... HAHA ~ Ai bukak blog, approve komen, then tutup balik... Nak jalan jalan 'rumah' kawan kawan pun tak sempat..... Ada jugak yang ai sempat terjahh... Banyak entrys dari kawan tak dapat baca. Bengang je ai tengok dashboard yang meriah dgn updates dari uols tawww.. Tapi apa kan daya, sibukk YA AMAT !!


Pagi tadi datang buat kerja.. Banyak sangat hal pagi tu.. Lepas satu kerja, datang satu kerja.. Kita settlekan semua kerja dulu baru berjimba jimba yerkk.... Tengah hari baru boleh lepas nafas... tapiii.... menghadap pulak AA yang sentiasa sibukkkk tu............. Dari tengah hari ke petang.. tak dapat2 lagi.... sakit hatiii............. OK dah dapat tarikh ! Nak bayar pulak buat hal.............. AA tak kawan sangat dengan CIMB kot? hihi ~ Ok takpe, janji tarikh dah dapat.. Kita cuba lagi tadii.............


Tadi? DAPAT yawww!! Lepas masak ayam masak kicap (perlu bagitahu ke?) untuk hubby, ai cepat cepat on AA.. Buat step demi step, akhirnyaaaaaa . . . . .  . . .  . .

*Berjaya masuk sampai ke payment* YEAHHHH



Dan akhirnyaa . . . . . . 


 *Confirmed* YEAHHHH 


Akhirnya... Tiket itu sah menjadi milik kami........ Kami ? Ye. Ini trip BFF .. Single yawwww ~ Tinggal laki dan anak kat rumah .. Babai Mushang ~~ lalalalaaa....  Dekat aje ni.. Domestic.. Murah pun murah jugakk.. RM55 seorang pergi balik..  Thanks to hubby.. coz izinkan ai pergi berjimba jimba dengan BFF lagi sekaliii ~


~ I LOVE my HUBBY ~



Kemana? Ai takkan biarkan uols hidup dengan tanda tanya....... HAHA ~ Penang yawwww ! Sapa sini orang Penang ??? Angkat kening sikit............. Ce cerita sikit apa yang BESTT kat Penang ??? heeee~







Yang berdoa agar menjadik kali ni ! AMeennn
signature ms eida

11 comments:

  1. same la ngan nana..tp nana sampai ke malam busy takde entry..hehe

    ReplyDelete
  2. Dok survey2 tiket ke Brunei dari haritu utk bertiga,harga dah ok dah....tp fikir2 balik,takpe la...postpone ke tahun 2014 nnt,tahun 2013 dah ke sabah,nak menyimpan utk kos rawatan kesuburan juga....anyway,congrate la ieda,dpt gak sambar tiket AA ke Penang...hehehe

    ReplyDelete
  3. aku pun hari tu dpt price cmtu..tp dh malas nk book takut nnt miss flight lg..huhuhuhu...

    ReplyDelete
  4. bestnye! sejak kawen nih, lama dh tak berjimba ngan kengkawan. dorg pon busy ngan life memasing -__-

    ReplyDelete
  5. saya org penang.. kat penang semua best.. hahaha..

    ReplyDelete
  6. eyza yg sampai sekarang x dapat2 lagi tiket AA.. time nak bayar jer hang... tak pun, eyza lambat sangat, dah ada org lain bayar dulu.. melepas la... x pa la.. tggu promo lain kali pulak..

    eyza oranag Penang... apa yang best? semua best kut... tp jangan lupa pg Bukit Bendera, Tangga seribu, Padang Kota Lama (sini banyak makanan yang best tp skrg dah mahal)... pendek kata, semua best la kat sana... :) Selamat Bercuti...

    ReplyDelete
  7. beshnya, suami izinkan bercuti dgn bff.. huhuh..
    well,kita baru je gi penang last week dgn family, gi kenduri sekali jalan2.. viewla my blog.. heheh..tgh update ckit demi ckit :)

    ReplyDelete
  8. saya org png saya org png.heheheh...tp apa yg best eh...jap nak pk.hehehhe


    Bagus la eida,walau dah kawen hubungan dgn kwn2 tetap rapat.eka dah kawen jarang nak hang out sama2 dah

    ReplyDelete
  9. Cup 55 pegi balik mmg sungguh murah.eka tak penah dpt nilai tu lg.jeles

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page