Monday, September 10, 2012

Akhirnya... dapat jugak berpoplook ! HEHE




Rentetan entry ini dimana ai terpaksa memulangkan dress yang telah di beli. TAK sesuai untuk ai... Pihak Poplook pun dah credit semula duit ai... Cuma dalam acc Poplook aje lah... Tak dapat der cash balik.. Terpaksa membeli di Poplook juga.. Nak beli ape eeekk ? Dress TAK boleh ! Cardigan? TAK memikat hati.... Blouse? Maybe..... Bergodek godek lah ai dengan website Poplook tu............. tujuhharitujuhmalam kau.... Ok tipu! Sejam je dah dapat pilihan hati~~~ Mari lihatt ! HAHA




Charmaine Chiffon Blouse - Navy Floral
POPPY RM 56.00
POPPY is thepoplook.com's exclusive in-house label. Designed with the young and fashionable in mind, each piece is carefully created for the women of today. A chiffon blouse with a classic print. Tuck into black palazzo pants and pumps and you are work-ready! 
Chiffon material
Black Floral
Available in XS, S, M, L



Lulu Blouse - Pink
POPPY RM 62.00
An easy blouse to to tuck into work pants or even jeans for a smart casual look! 
Soft polyblend material 
Colour – Pink 
Comes in sizes


Ok. ai amik dua dua tu.. Ada baki RM19++ dalam acc Poplook, tunggu next blouse lah..... Dan kedua duaanya dah selamat di pakai..... Sangat SESUAI dengan ai.. Hubby pun suka ~ Ai? Lagi lah suka sangat !So, next time, boleh beli lagi blouse Poplook ! Suka suka suka ! Murah pun murah . . Ai beli dua dua saiz M ~ Nak beli yang longgar longgar sikit... Status ai membuatkan ai sudah termasuk dalam kategori dah TAK boleh pakai baju sendat sangat..... TAK sopan yuuuuuu~ auw~  Blouse Poplook sangat simple tapi CANTIK bila dipakai dengan jeans or skirt.... Auw~~ Nak tengok tak ai pakai ?? Nak ke takkk ? Taknak? Ah ! Tak kira... Nak tunjukkan jugakkkkkkkk


*Me in Lulu Blouse Pink*

Saja padankan dengan kasut crocs merah tuu......Ngam pulakk... hihi


*Me in Chiffon Navy Floral*

Eh eh kene pulak dengan skirt flowy dari Ana Moda ni... HEHE ~



Yang mana nak usha usha Blouse, Dress or whutever yang cantik  gilakk ni,
Klik SINI ThePopLook~









Yang sangat PUAS HATI !
signature ms eida

6 comments:

  1. welcome to poplook fever..hehehe..

    ReplyDelete
  2. comey nye huhuhu. ni nk berpoplook asik x berkesempatan jer. cpt sgt sold out yg berkenan di hati

    ReplyDelete
  3. nana pon dah selamat redeem balik..nana beli kaftan blouse n skirt..best kan baju poplook ni..memang boleh repeat beli lagi =)

    ReplyDelete
  4. comel la kamu!! zana x pernah beli pun.. huhuhu..

    ReplyDelete
  5. salam.. tumpang tanya. awak asal dari pahang ke? Bandar pusat. sebab macam kenal la.. :-)

    ReplyDelete
  6. salam ida syg..
    dah lama x singgah sini..
    comelnye dia skrang...!!!
    hugg utk kamu..miss u babe

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page