Thursday, August 16, 2012

Ucapan Selamat Hari RAYA !









Esok ai akan start bercuti , sampai 26hb. Kiranya blog akan senyap sunyi. Mula bersiaran semula pada 27hb. HAHA~ Ntah pape punya pengumuman kan... Ingat ada orang heran kah ? HOhhoooo!!~ So, ini adalah entry last ai sebelum bercuti RAYA ! ~


Disini ai nak mintak maap banyak banyak dari hujung rambut ke hujung kaki ke hujung mana mana lahh... Sekiranya ada yang terasa, terguris hati, terkecik hati, dengan entry entry ai, dengan komen komen ai, semua tu dalam tidak sedar.. Ai mohon ampun banyakkkk banyakkkk sempena Hari Baik Bulan Baik ni yer ! ~


o-O yerrr . . .


Juga ai nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA , kepada semua kawan kawan, followers, readers, silent readers (ai know yu dah!) , stalkers (ketara sangat kau baca then mengumpat aku sana sini!), dan juga si anonymous (yg mana ai tak pernah publish komen si anon! buat semakkk....!) blog si .G.E.D.I.K. ... Selamat PERGI dan BALIK kampung dengan selamatnyerrr ! Drive carefully, ingatlah orang tersayang.. HEHE ~ Buat yang tahu rumah ai kat mana, Eh? Yang taktahu pun boleh tanya... HAHA ~ Pintu rumah ai sentiasa TERBUKA untuk uols datang berayaaa.... Janganlah sebab ai tak buat openhouse, uols taknak datang beraya kann...*small myheart*  ~ Dan yang pasti, buat OPENHOUSE jangan lupa ajak ai ! HEHE~


Sekian ~






Yang tak sabar nak RAYA ! RAYA !
signature ms eida

12 comments:

  1. selamat hari raya akak!!maaf yer klau ade terkasar bahasa..den nie suka muncul2 tenggelam kt komen akk nie..hihi tapi SELALU bca SETIAP ENTRY baru akak..fans taw ngan blog akak nie!hihi
    umah akak dengan Hulu Langat macam xjauh jer kan??hihi

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya! Ampun maaf jugak ya! =)

    ReplyDelete
  3. dear budak gedik,

    selamat hari raya yunk.. zana nak mintak maaf kalau ada segala salah dan silap zana yer.. x kiralah sengaja atau tidak.. ampunkan zana yer..

    raya nanti jemputlah datang rumah zana jugak.. hihihi..

    take care my dear!

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya eida...sminggu eida x berblog nnt, rinduuu lah...nory pon cuti seminggu gak, msti xde mase nk jenguk blog..hehe..

    ReplyDelete
  5. selamat hari raye kakak cayunk..
    adik mintak maaf jgk klu de terasa or terguris ngn komen2 adik tau...
    selamat beraya..and jmpe lps raye t!!!

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya eida...maaf zahir batin

    ReplyDelete
  7. Selamat HAri Raya Eida ... Maaf andai ada salah dan ssilap yee

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya.. maaf zahir & batin ikhlas dari SKA jemputlah datang ke rumah raya nanti..

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin....

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya buat eida jugak..tak sangka boleh berebut ayam goreng ye..haha

    minta maaf salah silap ye eida =)

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page