Thursday, August 16, 2012

Info Diskaun TOL Raya kali ni !






Eh eh? Dah ramai kan cuti Raya hari ni?? Hari ni ai masih bekerja.. Esok baru start cuti.... Kali ni perjalanan we all untuk Raya kali ni lebih kurang macam ni ,

KL - Jengka - KL - Melaka - KL

KL - Jengka ( 17hb Jumaat )

Jengka - KL ( singgah rumah kejap tengok Mushang) - Melaka  ( 21hb Selasa )

Melaka - KL ( 25hb Sabtu )




Ok, jom tengok diskaun yang diberi ni,



Kesimpulan,

KL - Jengka
* Tak dapat Diskaun!!*

Jengka - KL - Melaka
* Dapat diskaun LPT 30%, LebuhRaya KL-Karak (30%) , DUKE 20%, LEKAS 10% *

Melaka - KL
* Tak dapat Diskaun!!*



Boleh caya ke dapat diskaun ni? Sama sama kita tunggu dan lihat.............. HEHE ~ Pesanan ringkas dari ai buat semua yang bakal pulang ke kampung, BERHATI HATI ye ! Asal mengantuk je, BERHENTI TIDO kat RnR tau ! Eh? uols dapat banyak diskaun takkk ?


Tapi, semalam ai baca, blog ABAH LAN lagi, PLUS pun bagi diskaun tol lah..Tapi tak kene tarikh ai balik Melaka, still tak dapat jugak kiranya.. huueheheheee.. Nak bagi cerita lebih lanjut? Klik Blog Marqis Careno yerr ... ~



p/s : Eh? lupa pulak nak cakap, pengguna yang membayar tol menggunakan sistem elektronik (TnG, Smartag dll)  sahaja yang akan mendapat segala mala diskaun ni.... So, cepat cepat pergi beli kad TnG hokayyyyy !







Yang akan pastikan hubby cukup rehat untuk dirve balik kg esok, HEHE ~
signature ms eida

4 comments:

  1. esok saya masih bekerja!!!! sajer nak simpan cuti.. *ayat nak sedapkan hati.. hahahaha

    zana balik negeri sembilan jer.. ikut LEKAS.. xde diskaun! hahahaha...

    sedangkan hari biasa pun x sanggup beratur utk lorong tunai, apatah lagi raya.. huhuhu.. memang harus guna smartag..

    ReplyDelete
  2. date tu cm xkena je kn?buat je la 15hb sampai 31hb..hehe...tak pun buat free je mcm thn sblm ni..=)

    ReplyDelete
  3. balik jengka ker..jemputlah datang rumah nnt, Sal email no fon.. kot mana tau Ieda sudi nak beraya kat rumah SKA..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page