Tuesday, August 14, 2012

Iftar bersama Ex-Student SUB PSAS





Haaaa.. kemain panjang lagi tajuk. Dipendekkan, iftar bersama kawan kawan masa belajar dulu je.. HEHE ~ Dimana ? Di Buffet Ramadhan Semanis Aroma di Banquet UPM, Serdang. 15 orang aje yang dapat hadir.... Tapi bengangnya we all tak dapat semeja.. Dapat meja jauh jauh.. Tak dapat nak berborak sakan.... hurm.. Repeat Berhari Raya bersama nanti lahhh.... HEHE ~ 

 *Ntah bila masa nama ai NUR Hidayah* NOOR lahhhhhh


Makanan ? So so aje ... Ai bagi 7/10.. Berpatutan lah dengan harganya RM25/- .. Eh harga sebenar RM50, tapi blogger dapat 50%.. Untungnya jadik blogger ! Eh ? hihi ~ Orang ramai Ya AMAT ! Lambat sikit amik makanan, habis lah..... Air jagung sedap ! Kambing Panggang?? Beratur panjang hokayyyy ! Nasib baik ai tak beratur, Kema yang beraturkan, sebab Kambing dia liat !! Kecewaaaaa ai~~~

*Lepas makan, aktiviti WAJIB, bergambar lahhhh*



Agak sesat sikit ai nak sampai ke sini sebab tak jumpa Pintu 8, UPM. Ai masuk ikut Pintu Utama. Degil kan? Padahal tahu kalau lalu Hospital Serdang, lagi senang ! Terus jumpa Pintu 8, lepas Pintu 8, memang akan jumpa Dewan Banquet tu............ Sib baik juga ai datang awal ? Eh? Awal ke? Pukul 7pm gak ai sampai, parking kereta dah penuh daaaaa...... Datang datang terus buat bayaran, baru kawan kawan ai dapat masukk... Sian diaorang kene tunggu ai.. hihhii ~ Sooooryyyyy.. !


Surau? Memang ada.. Tapi yang tak syoknya, tempat amik wudhu kat luar ??? Bayangkan kami yang perempuan kene bukak tudung bagai kan... Then tempat wudhu kat luar? Surau kat dalam.... Sekali orang lalu lalang situ, dah TERnampakkk.... ~ Tak sesuaiiiiii ~~ Lain kali buatlah tempat wudhu dalam surau tu.......... Lagi menjaga aurat pengguna perempuan .. ~ Tapi sokay lah, janji dapat solat... huhu~

*Ai kempunan nak ada Lesung Pipit... HAHA*



Lepas kenyang tahap cipan, ada yang balik balik, ada yang melepakk jugak. Ye we all lewtewww... ~ Ke Putrajaya sanun.. Saja lepak lepak berborak, bergosipp.. Bukan selalu jumpa kan.. HEHE ~ Sedar tak sedar pukul 12am baru semua TERsedar dah lewat malam... HAHA ~ Balik lah semuaa.. Seronoknya hari tu ! Nak repeat ! repeat ye ! ye !










Yang sukaa jumpaa semuaaaaaa tuuu !
signature ms eida

10 comments:

  1. member2 asyik suruh arrange utk xtvt mcm ni gak... tp last2 yg dpt hadir 3 4 org... tu yg mls nak anjur lg dah tp mmg best kalau dpt jumpe geng2 lame...

    ReplyDelete
  2. nasib tak beratur kat kambing tuh!!fuhhh....

    ehh..bab surau tu mmg betul la tak best!

    ReplyDelete
  3. raya maner tahun nie..kalau raya jengka jemput datang rumah yer..

    ReplyDelete
  4. aku mls nk wt entri pasal ni..sebaik ko rajin..haha..aku bg 6/10 weh...hehehe..kt ptrajaya tu aku dh rasa lapar balik..tak puas hati sgt menu die..kambing??hmm..mmg liat!

    ReplyDelete
  5. bestnyaaa dik
    dpt jumpe mamber2 sek kannn
    rinduunyee akk moment2 nie
    skrg kalau jumpe semua dah tua2 ekke ;)

    ReplyDelete
  6. bestnyee mknn sedap2, terliuh dh ni *sambil lap air liur tgk kiri kanan ehehe

    ReplyDelete
  7. meriahnyeee...bestkan dpt erbuka ngan kengkwn..;D

    ReplyDelete
  8. lagi best if ko pun ade time kitorg iftar reramai tu....,

    ReplyDelete
  9. 7/10? kiranya macam kureng gak la kan.. zana ada gak cadang nak gie situ, tp fikir mesti ramai sgt2, so cancel.. hihihi..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page