Friday, August 10, 2012

Eh eh ? Dah 4 tahun laa......







Daisypath Friendship tickers


*Happy 4 tahun sayang . . . !*



Macam biasa, bila tiba 10hb Ogos ~ Tarikh keramat we all... Titik perkenalan we all ~ Mula mula mengenali hati budi memasing.. ~ hikhik... 4 tahun baru kenal hubby, masih banyak yang ai belum tahu, masih banyak yang ai kene baiki diri untuk menjadik yang TERbaik untuknya.... Doakan hubungan we all kekal sampai ke hujung nyawa  ~~ Eh? Doakan juga ada penyambung generasi we all ~ AMIN... !









Yang penat, nak tido sat!
signature ms eida

10 comments:

  1. nory pnya anniversary couple, 26.08 ni...nk masuk 5 tahun...hehe...

    Happy Anniversary Eida dan suami..
    Moga cepat2 dikurniakan baby..
    doa utk Nory jgak yer..
    Aminnnn

    ReplyDelete
  2. Fiqa doakan yg terbaik utk akak n suami :)

    *fiqa dh 5 tahun kenal en bf tpi blom kahwin lg sob3 T_T

    ReplyDelete
  3. selamat ulang tahun ke 4 dear..smoga kasih syg antara korang terus kekal mewangi hingga ke akhirat,,amin

    ReplyDelete
  4. Masa aku dekat poli KB kan ko couple..? :))

    Happy Anniversary

    ReplyDelete
  5. Semoga dipanjangkan umur, dan dimurakan rezeki.. InsyaAllah..

    ReplyDelete
  6. happy aniversary dear ..
    semoga kekal bahagia dan cepat2 dpt bb .. aminnnnnnnnnnn ;)

    ReplyDelete
  7. Hepi Belated Anniversary... Sori lambat Wish... Semoga Eida hepi selalu disamping suami tersayang dan mendapat apa yang Eida idamkan..Amin...

    ReplyDelete
  8. happy anniversary .. moga berkekalan...

    ReplyDelete
  9. tahniah dear.. semoga hubungan kekal bahagia hendaknya..

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page