Monday, August 6, 2012

Bestnya selangor cuti !!





Selamat pagi kawan kawan ~~ Ohoiii ~ Pagi ni.. Keluar rumah pukul 6.55am,, sampai office 7.20am.. Tak jem langsung.. Terima kasih warga Selangor.. HAHA ~ Tapi dalam hati jeles hokayy ~ Mesti uols tengah sedap ZZzzzZZzz kan ? hmm.... Jalan tak sesak hari ni.. Tapi Jalan TAR bakal sesak .. hihi ~ Memang tiap2 tahun pun macam tu.. Siap lah balik kang, jem tak memasal.... Sib baik balik 4.30pm ~ huehuheee


Mengantuk alahai ~ Sangat sangat ! Weekend yang lepas, we all tido rumah emakkuu... Best ! Dapat jugak bersahur, berbuka dengan family... Weekend tu mak buat kuih raya.... Biskut Kelapa ~ Ai tak suka nau kelapa.. Tapi baunya harummm...... ~ Best best ! Bila balik rumah emak, baru terasa macam nak rayaaa.. Balik rumah sendiri? Tak de pun mood raya? HAHAHA !!


Weekend tu jugak we all ke IKEA, saja.. Jalan jalan menyesakkan lagi umat manusia yang bershopping... Ai beli balang kaca, konon konon nak letak kerepek bagai lah... Tahun ni kan ai tak beli kuih rayaaa... Taknak membazir ! Tahun lepas punya , tak habis pun... ~ So, tahun ni decide taknak beli..... Beli kerepek bagai bagai tu je............ Murah lah kat IKEA.. Dalam RM7-20 jee ~ Besar lak tu........... Yang lelain seperti biasa.. Tak de SALE sangat pun ~~ Cuma ada lah juga sesetengah barang yang diturunkan harga... hmm... ~

*Buffet Istimewa IKEA*


Masa jalan jalan kat IKEA tu, ada ternampak ini.. Ada jugak Buffet ek? Makan apa je? Meatball ? hihi ~ Tapi terhad ni..100 orang aje... Ai suka makan kat Cafe IKEA ni, tapi nak ajak hubby? Harapannn je laa.. Sebabnya hubby baru jejak kaki sekali je kat IKEA tu... Tak heran der dia dengan IKEA tu.. HAHA ~ Sapa sapa yang ada berdekatan tu boleh lah pergii ~~

*CROCS* I LOVE U!*



Haaa ini hubby suka ~ Gerenti ! Ai ada ajak hari tu, die senyum je... hihi ~ Memang hubby tak pakai brand lain, ni jela.... Tahan lasak dia cakap.. Rasanya crocs hubby pernah sampai ke Gunung Ledang kot? Eh? yeke? tak hengat pulakkk.... Ai punya heels crocs? Dah nak masuk 5 tahun daaa... Masih elokk~~ Berbaloi beli... Mahal sikit tak pe... Janji tahan lasak ! Dari kasut RM30, dua bulan je pakai? hampeh !!! ~ hihi ~ Jom serbu CROCS ! *AEON Cheras Selatan masuk list!* YEAHHH ~~







Yang mengantukkkkkkkkkkkk,
signature ms eida

5 comments:

  1. wawawawawa putrajaya pun kene keje jugak :)

    selamat bekerja lah kita k. hehe

    ReplyDelete
  2. putrajaya x cuti gak!! jeles ah!!!!

    eida, moh la gie buka sama2.. lama x jumpa ni wei.. tahap giler rindu ni!!! zana ada dpt risalah buffet ramadhan kat bangi, tp flyers hilang la pulak.. hahah.. tp tu restaurant arab la.. harga murah.. blk ni nak cari balik fyler tu la..

    ala, kalau x kat bangi, kat mana2 lah.. lama x jumpa ni.. ko x rindu aku ke?? ahhahaha.. giler panjang komen aku.. sebab apa panjang?? sebab aku pun MENGANTUK!!!

    ReplyDelete
  3. syok gile..jln clear je ari ni..balik kang xtau la cmne

    ReplyDelete
  4. sy keje gak.. bosan je kan..
    lama tak gi IKEA. nanti nak ke sana la tgk lampu-lampu..

    ReplyDelete
  5. yeayy2 cuti, tp bosan jgak cik hubby keje, melangut lah sorg2 kat umah ni arr...

    nory pon x beli byk kuih raya, lebihkan kerepek je, tu je yg laku time raya nnt...hehe

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page