Monday, August 6, 2012

Anugerah Tokoh JKR CPUM for me ! hihi





*huehuheueeeee* 


Lama dah berlalu... Lama juga entry ni dok dalam draft. Nak publish ke tak.. Publish ke tak? Kang orang kata show off pulak? Tapi ai nak publish as a memoryy ~~ Memory lah sangat ! HAHA ~ Tak sangka weii ~ Perasaan juga kewujudan ai yang kecik dalam cawangan ni... huhu ~ Even takde $$$$, tapi ai sangat sangat bersyukur diberi Anugerah ini ~ Sedikit sebanyak melarang ai dari buat kerja takk baikk... HAHA ~ 


Asal nak datang lambat sikit je, eh? Tak boleh la.. Apa orang cakap Tokoh Cawangan datang lambat !! Kannnnn........... Satu impak yang besar... HAHA ~ Asal malas nak buat kerja je, eh? Mana bolehhh... Bos dah bagi Anugerah, kene buat jugakkkk... SYMP yawww !~ *even itu bukan kerja kita.. standard!*

 *Dipaksa buat sendiri (hehehe) Penghargaan untuk diletakkan di Ruang BKUB*



 *Ini pulak di setiap Papan Tanda Cawangan~ auwww malu! Muka ai lebih sengihh je... 
Itu muka suci masa baru baru masuk JKR...* HAHA



Tahniah pada diri sendiri ~ Lepas ni dah tak boleh rayau rayau , mengular balik lambat, tak boleh ye! Nanti malu lorrr.... ~ Ala tahan sebulan dua je, pastu ai buat balik... hihihi ~ Tapi kan syok Anugerah Tokoh JKR CPUM ni, dapat Sijil Penghargaan.. Boleh masuk buku servis.. miaaahahhahahhaa !!~ Ai pernah tanya BigBoss, apa kriteria ai sampai dapat Tokoh ni? Dia hanya mampu tersenyum.. Takmo bagitahu pun ~~ huhu........... Apa apa pun, TERIMA KASIH semua !!! *macam lah Pengarah ai baca ni* hihihihi ~







Yang tetap bersyukur,
signature ms eida

9 comments:

  1. waaaa hebat acik eida..congrats!

    ReplyDelete
  2. tahniah eida...

    penghargaan di atas segala jerih perih ni...moga murah rezeki eida di masa akan dtg...aminnn...

    ReplyDelete
  3. congrats eida!!! teruskan kecemerlangan ok! thn depan ada harapan dpt APC ni.. insyaAllah..

    ReplyDelete
  4. tahniah taun depan mesti dapat APC...

    ReplyDelete
  5. Tahniah..!!
    xpe...blog kita, kita yg punye..tulis jer ape kita nak tulis.. yg nak baca balik kendian hari..kite jugak..heheh

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page