Thursday, July 26, 2012

Vote untuk Episod Akhir Dejavu Di Kinabalu





Ouuhh.. Cukup tak gemar ai bila nak kene vote vote ni untuk melihat ending Drama Dejavu Di Kinabalu (DDK) ni.. Tak suka ! Well, kene paham itu caranya diaorang nak cari rezeki.. Bak kata Kekda, itu duit bonus TV3.. hihi ~ Tapi ai tak kaya nak habiskan duit untuk voting menda alah macam ni... Baik simpan beli si Pinky! Auw~ auw ~ Dari minggu lepas dah mula vote vote ni.... ~ Tak silap ai sampai 27Julai (Jumaat) ni sahaja... ~ Kalau uols vote for Ammar, maknanya ending cerita ni Nadira akan bersama Ammar.. Begitu juga sebaliknya, kalau vote for Bazli, maknanya ending cerita ini Nadira akan bersama Bazli..... Tak best kan? Takde keaslian cerita sebenar kan... kan... ~


Macam mana nak vote ? *eh uols suka habiskan duit yekk? baik sedekah kat orang  yang memerlukan*dapat jugak pahala Ramadhan....*

Vote A untuk Ammar & Nadira
Vote B untuk Bazli & Nadira

dan send ke 33399


Sinopsis Episod Akhir DDK
Nadira berjumpa Ammar ketika menziarahi kubur pemilik jantungnya Inara.Nadira tekejut dan dari situ Nadira sedar dia menyayangi Ammar kerana jantung Inara ada di dalam dirinya. Dia mula meragui cinta Ammar kepadanya.Nadira meminta putus dengan Ammar dan kembali berbaik kepada Bazli. Bazli mengetahui Nadira cuba menafikan cintanya pada Ammar.Bazli dan Ammar berbaik-baik dan mahu Ammar berjumpa Nadira.Akan tetapi Nadira enggan berjumpa Ammar. Demi cintanya pada Nadira,Bazli sanggup menyiapkan majlis perkahwinan Nadira dengan Ammar. Tiba hari yang ditunggu,Nadira berbelah bagi untuk memilih Ammar atau Bazli. 
Siapa pilihan Nadira?Ammar atau Bazli? 
Segala persoalan ini akan terjawab pada 2 OGOS 2012.




  
*Seee... ada dua ending.. *




Ai baca kat google, Drama DDK ni dah shoot untuk 2 ending cerita.. Voting yang tertinggi akan ditayangkan sebagai ending cerita. Yang lagi satu tu ? Ntah. Tapi pendapat ai, tayangkan lah jugakk.. Saja saja nak tengok jugakk.. heee ~ Penat sapa sapa yang vote tu...... Melebur duit macam tu je.. hmm... Semalam ai tengok, undian si Ammar ni mendahului si Bazli...Tapi nak akhir akhir cerita tu nampak undian SERI !! ~ huhu ~ Mari kita sama sama nantikan.. Apakah pilihan hati rakyat Malaysia yang 'bijaksana' ???? 

*Undian tak terkini sangat lah.... hihihi*





p/s : bohsan bohsan layan Website DDK ni!
Cantiknya Gunung Kinabalu ! Cantiknya Kundasang ! haishh







Yang betul betul tak suka style drama yang macam ni !
signature ms eida

11 comments:

  1. yes!that's right!akma pun xsuka ending sebegini rupa,bleh stress dibuatnya..haha
    but,tetap syg sgt ngan cite nie..hihi

    ReplyDelete
  2. buat mcm drama korea gak..
    ending blh pilih ngeee

    ReplyDelete
  3. Berdeebar lak rasa.. Xpnah tgk tp tau la citer ie..tggu ending je ni :)

    ReplyDelete
  4. sah ramai pilih ammar..hiks..
    tapi bosan dh cite ni..meleret2... :)

    ReplyDelete
  5. alaa sue baru jer post eida dh post dlu hu3...
    cuba cete kita lain sket jer... hahah sue plak cam suka jer sbb dia lebih berdebar2 nak tahu.. kalu drama sebelum2 nie... kita dh leh agak dah ennding nie diaorg nak pilih sapa... hu3 keaslian drama tue xder xrasa laa plak heheh.. mcm cete2 korea banyak camnie.. atleast kita xlaa sakit hati ending akhir dia kan.. sbb kita yang tentukan... hehehhh

    ReplyDelete
  6. saja nk cari duet org tv nih hehe

    ReplyDelete
  7. boleh tak nana tak percaya sistem vote tu..mesti diorang da ade pilihan sebenar ni ;p

    ReplyDelete
  8. aku pn takde masa nk derma benda2 cmni..setakat tengok je..baik derma kt kucing2 aku..hihi..

    ReplyDelete
  9. Yang dah lama x ikuti cite ini sibuk didapur sebelum & selepas berbuka...hehehe

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page