Tuesday, July 10, 2012

Tips nak dapatkan APC ??





Kohkokhkokhkokhokh... *gelak ayam* Pagi ni ai dapat keywords *Tips Mendapat APC* .. Ok ok. Jom gelak sama sama lagi... huehuehueheuhuee *gelak sopan tutup mulut* . . Celah mana lah ai nak bagi tips macam mana nak dapatkan APC (Anugerah Perkhidmatan Cemerlang bagi yang kerja goverment a.k.a ganjaran RM1K yo!) , sedangkan ai sendiri pun BELUM dapat APC ni? HAHA ~ Maaflah, ai tak dapat nak tolong uols yang mencari ni yek?? Tapi satu je tips semua orang sedia maklum, BEKERJA lah dengan JUJUR.. hikhikhik ~ Gila skema tips hakuuu......................... !  










Yang tahu akan jumpa macam macam keywords kelakar & pelik ! hihi
signature ms eida

14 comments:

  1. hihihihi.. kalau tgk keywords ni selalu memang buat tergelak... ade jer.. yg bukan² dicari orgkan mase google..

    ReplyDelete
  2. hahahahha...sapa la yang cari tu...eka takkk

    ReplyDelete
  3. APC kt opis ak wat ari kamis nie..
    tp xdgr pn sape calon yg dpt rm1k tu..huuhuh

    ReplyDelete
  4. keywords sometimes buat otak jadik x betui nak baca ngeee....tertanya ader ker n3 mcm ni kat belog ngeeeee

    ReplyDelete
  5. hehehe...kalu sya cari mana nak dapat ABC yg sedap...ngeee

    ReplyDelete
  6. hahaha...
    ada gak orang nak tips nak dpt APC.
    Kerja dgn jujur..ikhlas kerana Allah. SKT kena complete. Kerana APC ni juga rezeki dari Allah. Alhamdullilah..dah pernah dapat thn lepas..

    ReplyDelete
  7. yg pasti bukan sy yg cari ok!!

    siap ada yg cari langsir putih coklat tu!! maklumlah langsir eida kan cantikkkkkkkkkkkkkkk...

    ReplyDelete
  8. @Masya

    Betul.. macam macam.. Tapi kadang kadang kita pun macam tu jugak kan.. hihiihi

    ReplyDelete
  9. @eKa

    Betul bukan eka? Haip! hihiihhi

    ReplyDelete
  10. @iera 11

    Esok je nak buat tapi calon taktahu?? Cmne tu? cmne nak pakai baju batik lawa lawa nanti? hihihi.. Ntah ntah ko tak? WOW!!! Aminn~~

    ReplyDelete
  11. @☆♥L@dy @yU♥☆

    Hhiihi~ Betul... Tapi pasal APC ni, no wonder lah.. sbb ida pernah up entry APC..hehehehhe

    ReplyDelete
  12. @azievee

    ABC? Mesti bukan blog ida yang naik tu.. Sbb tak pernah buat entry pasal ABC pun... hiihihi

    ReplyDelete
  13. @CIK PUAN TIPAH

    Ye? Alhamdulillah..Ida masih belum merasa.. =)

    ReplyDelete
  14. @Zana Adieyza

    Zana yekk??? Tu la.. tiap minggu mesti ada keywords pasal langsir.. hiihhi.. Boleh bukak bisnes ni.. =p

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page