Monday, July 2, 2012

Tinggal sehari je nak deko? Mak ai !!




Tadi masa ai kusyuk update fail, esok nak audit kan, (update fail mesti tulis tarikh) , baru tersedar hari ni 2nd July... (padahal tadi dah buat entry Julai.. ishkk!) Seingat ai, ada beli photobook yang expirednya bulan Julai.. Tapi tak ingat berapa haribulan..... Rasa akhir bulan.... ~ *laju laju buka email balik*


Fuhh ! Selamat 18hb due nya ! Baca lagi... baca dan baca.. Eh eh ? 18hb tu untuk yang nak pick up je.. Tapi untuk redemption online hanya setakat  4Julai2012 sahaja !!!~ Hambikk kau, lagi sehari je ai nak buat photobook ni... Takkan nak burn? Ouh.....  ai tak punya banyak wang untuk burn burn. Sayang ! Nak buat jugakkk.. Tak kira ! Balik lambat pun balik lambat lah.. hehehhe~~ 



(gambar terpaksa di delete - no voucher lupa nak blur kan!! HAHA)
 *tertipu ai dengan 18hb tu!!*



Actually masa beli photobook ni, plannya nak buat untuk My8K.. Gambar memang dah ada.. Cuma tak edit lagi... Tak syok lah kalau tak edit terus menerus nak susun dalam photobook ni kan? Len kali beli lagi lah .. Buat untuk 8K.... Tapi yang ini , kita buat..... untuk.... Anniversary Dua Tahun hari tu lah kat Fraser Hills.. hehehehhe ~~ Mood gedik sudah sampaii..... Mari mendeko !!!~

*Sikit lagi.. sikit lagi....*





p/s : sayang, balik lewat sikit ye ! hehehe~~










Yang sanggup tu balik lewat semata mata nak siapkan photobook hari ni jugak!!!~
signature ms eida

10 comments:

  1. phew lap peluh jap. 4.7.2012??? cyaiyok eida cyaiyok

    ReplyDelete
  2. oke ke tu nak anta. salu kalo las minit ni, hang jadi sistem dia.

    Err... tu ada no voucher tu, kang ada yg redeem kang.. huhu

    ReplyDelete
  3. Sal pun ader beli jugak photobook tapi tarikhnya lambat lagi..tgh kumpul gambor cantik2

    ReplyDelete
  4. wahhh teringin nye nak buat juga...

    ReplyDelete
  5. eida syg, lain kali buat awal2 k.. xmo last minute lagi k..

    betul kata kekda, ada nombor voucher tu.. bahaya! lepas ni x yah letak k..

    ReplyDelete
  6. @eKa

    Chaiyokkkk... Pheww.. lap peluh buat ni! hihi

    ReplyDelete
  7. @PUANSTOBERI

    Tak ok! Sampai pukul 10pm ida tunggu ! server lembap! huuu~

    Eh eh? lupa nak blurkan no voucher tu.. hikhik.. delete je lah.. =p

    ReplyDelete
  8. @Salmi Khairil

    chaiyokk!! Tapi jgn buat last minit mcm idani sudahlah.. hihihi

    ReplyDelete
  9. @Siti Nursyuhada

    Heee~ Belilah sue kat Groupon ke.. Mydeal ke.. banyak murah murah dah skrg ni.. =)

    ReplyDelete
  10. @Zana Adieyza

    Baik zana sayang.... hihihihi

    Ida delete terus gambar tu! Ida lupa nak blur kan...

    *cuak ni.. ada yang amik tak no tu? matilah... huuu*

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page