Thursday, July 26, 2012

Theme Park BTS RM19 je!!





 *Adult RM19   Child RM15*


Kannnn... Ai tak tipu punyaaa...... Manyak syok ! Memang dari dulu ai nak pergi... Padahal ai dah pernah masuk.. Tapi itu dengan kawankawan.. Ni nak pergi dengan adik beradik pulakk... Dulu, masa arwah ada lagi, ai nak bawak... Tapi tak sempat.. Sekarang menyesal tak sudah ! Mana taknya, sepatutnya harga dia Adult RM37 okayyyy ~~ Mahal kemain !! Sekarang? RM19 jeee..... Ala, baru dapat gaji kan? Pejam mata jelah beli....... Ai beli 7 tiket ! Nak bawak satu family masuk Theme Park Berjaya Times Square ni...... ~ 


*Settle*



Tapi mungkin ramai yang tak suka, sebabnya redeem sampai 9.9.2012 jee...2minggu lepas raya... Takkan nak pergi bulan puasa lak kan?? Tapi takpe, kita cari time nak pergi yer... Boleh? beli dulu baru fikir... HAHA~ Rasa rasanya 8.9.2012 tarikh yang sangat sesuai... Pastu kita boleh singgah LowYat jap.. hehehe~ Ehem ~ ehem ~



p/s : Nak beli jugak? klik SINI









Yang tak sabar nak pergi !!!
signature ms eida

5 comments:

  1. giler murah... kalau boleh guna smpai hjg tahun mmg nak bli utk ank2 buah yg nak dtg cuti skolah nnti...

    ReplyDelete
  2. hahaha. kita pon bru beli jugak ni.

    ReplyDelete
  3. wah best nyer cam nak beli jugak...bawak anak2

    ReplyDelete
  4. alaaa.. x sempat... mak & ank sedara dah balik Swk 10/8 nih.. huhuhu

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page