Monday, July 30, 2012

Tempahan 'hotel' Mushang semasa RAYA nanti ~





Eh? Panjang pulak tajuk tu.. hihii ~ Siang tadi ai dah selamat membuat booking boarding untuk Mushang masa we all balik Raya nanti ~ Kene cepat booking, kalau tak full..Kalau full, Mushang nak duduk mana? Rumah ? Ntah makan ke tidak.... Tak sampai hati nak tinggalkan... Nak bawak balik kampung? Tak boleh.. Masa kat kampung, banyak budak kecik, takut alahan ke hapa ke kan.... Lagipun sian pulak Mushang kene kurung dalam cage.. Kalau nak biarkan kat luar, mana tau larikkk....... Kesian kat ai pulak !! hiihhi ~ Jawapnya? Hantar boarding... keluar sikit duit.. Tak pe, Pak Jib dah bagi bonus  kan? HoHohoooo

*Isi form dulu*


Untuk boarding RAYA Mushang , ai pilih untuk menghantar di Zul Azizi Boarding Pets..~ Owner Melayu. Confident sikit ai nak hantar Mushang ... Lagipun syarat2 nak hantar kucing kat sini ketat.. WAJIB vaksin kucing kucing dengan doktor yang bertauliah ! *next entry ai cerita Mushang kene Vaksin okayyy* Murah pun murah.. Mampu bayar.. HEHE ~ Ai berharap Mushang di jaga dengan sebaiknya sepanjang tempoh we all beraya~


Actually we all hantar ketika we all pulang beraya di Pahang sahaja. Bila we all beraya di Melaka, Mushang sudah berada di rumah daaaa....... Kira percubaan ai nak biarkan Mushang menjaga diri sendiri... Ala, balik Melaka tak lama mana pun... 3hari je... Tu yang takyah nak boarding sangat ! Lain la Pahang, 5hari....... Itu memang kene boarding........ ~



Sesiapa yang mencari Boarding untuk Kucing ,boleh lah klik SINI ~
Ataupun, boleh pm mereka di Facebook ~




Apa yang ai booking di Zul Azizi Boarding Pets?
Boarding selama 5hari 4malam (food, sand, cage disediakan oleh mereka)
Service hantar & ambil Mushang dari rumah
Total? Below RM100.. ~ *senyum*








Yang berharap Mushang dapat menyesuaikan diri dengan 'kawan' baru nanti,
signature ms eida

5 comments:

  1. dah survey bbetul?? takut jadi cam thn lps tu..yg seme kucing tggl kelaparan tu.. kesian sgt... boarding masa raya la tu.. sudahnya kena denda berapa ribu je derang tu..

    ReplyDelete
  2. Alalala...dpt duk hotel ekk...sonok la dia jumpa kengkawan

    ReplyDelete
  3. hope semuanya ok.. tp harga tu mmg murah betul la..

    ReplyDelete
  4. Harap2 mushang baik2 aje yer

    ReplyDelete
  5. amboi mushang, check in nampakkkkkkkkkk! ;p

    ReplyDelete

Kalau suka, komen la...
S AY A N G uolss !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in | Top of Page